Sagvan Tofi

Acteur

Sagvan Tofi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Kanarád Do Deste II - Prbeh Z Brooklynu

1992 | Misdaad, Actiefilm

Servië en Montenegro 1992. Misdaad van Jaroslav Soukup. Met o.a. Lukás Vaculik, Sagvan Tofi, Simona Krainová, Marek Vasut en Karel Augusta.

Aardige film over het disco- en drugswereldje in Praag met forse knipogen naar werk van westerse collegae. Regisseur Soukup schreef zijn eigen scenario.

Kamarád do deště

1988 | Komedie, Misdaad

Servië en Montenegro 1988. Komedie van Jaroslav Sokoup. Met o.a. Sagvan Tofi, Lukáš Vaculik, Beata Andraszewicz, Karel Augusta en Andrej Hryc.

Een dolle komedie over twee vrienden die, om de gestolen opbrengst van een restaurant terug te krijgen, zich bezig gaan houden met chantage en bedrog. De belangrijkste attractie in deze film is het getalenteerde duo Tofi en Vaculik.

Vitr v kapse

1982 | Familiefilm, Komedie

Servië en Montenegro/Tsjechië 1982. Familiefilm van Jaroslav Soukup. Met o.a. Lukáš Vaculík, Sagvan Tofi, Ivana Andriová, Zora Ulla Kesslerová en Ilona Svobodová.

Wie van school af komt, denkt klaar te zijn voor het leven. Niets is echter minder waar, zoals de twee helden zullen ondervinden. Ze moeten nog leren leven, in hun baan in de fabriek, in hun liefdesleven en in hun verhoudingen tot hun familieleden. Een lichtvoetige prent over jonge mensen die de maatschappij ingeworpen worden, ervan overtuigd dat alles tot een grap te herleiden is. Ze komen dan ook doorlopend in botsing. Een Tsjechische variante op het geliefkoosde thema van de films van John Hughes maar dan voorzien van een veel delicatere soort humor, met een ernstige ondertoon. De overwegend jonge cast leeft zich uitstekend in hun rol in. Het scenario werd geschreven door Soukup en Miroslav Vaic. Fotografie van Jaromír Sofr.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sagvan Tofi op televisie komt.

Reageer