Richard Hawkins

Regisseur, Acteur, Scenarist

Richard Hawkins is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Everything

2004 | Drama, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 2004. Drama van Richard Hawkins. Met o.a. Ray Winstone, Jan Graveson en Ed Deedigan.

Een man bezoekt een prostituee, maar wil alleen maar praten. Zij stemt in, tot hij vragen begint te stellen. Is hij gewoon eenzaam of heeft hij andere motieven?

The Theory of Flight

1998 | Komedie, Drama, Romantiek

Verenigd Koninkrijk 1998. Komedie van Paul Greengrass. Met o.a. Kenneth Branagh, Holly Aird, Ray Stevenson, Sue Jones-Davies en Ruth Jones.

In 1998 kreeg Rolf de Heer het publiek in Cannes stil met zijn film Dance Me to My Song, over een aan een rolstoel gekluisterde vrouw die wanhopig verlangt naar een seksuele relatie. De vrouwelijke hoofdrol en het scenario waren van Heather Rose, zelf spastisch verlamd en enkel in staat tot communiceren via een computer. Deze persoonlijke betrokkenheid is ongetwijfeld een van de redenen waarom deze film superieur is aan The Theory of Flight, die hetzelfde verhaal vertelt. En toch is ook The Theory of Flight zeker de moeite waard, niet in het minst door een ijzersterk optreden van Helena Bonham Carter en Kenneth Branagh.

Creepozoids

1987 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1987. Horror van David DeCoteau. Met o.a. Ken Abraham, Michael Aranda, Kim McKamy, Linnea Quigley en Richard Hawkins.

Een schaamteloze imitatie van ALIEN, die zich op Aarde afspeelt. Overlevenden van een kernoorlog zoeken een onderkomen in een mysterieus wetenschappelijk complex. Op het moment dat het plot zich aardig begint te ontwikkelen verprutsen de makers het met een onbesliste strijd tegen de monsterlijke mutanten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Hawkins op televisie komt.

Reageer