John Robertson is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Our Little Girl

1935 | Komedie

Verenigde Staten 1935. Komedie van John Robertson. Met o.a. Shirley Temple, Rosemary Ames, Joel McCrea, Lyle Talbot en Erin O'Brien-Moore.

De gebruikelijke Temple-intrige over Shirley die gescheiden ouders weer samenbrengt.

The Phantom Of Paris

1931 |

1931. John Robertson. Met o.a. Leila Hyams, John Gilbert, Lewis S. Stone, Jean Hersholt en Natalie Moorhead.

De gebruikelijke Temple-intrige over Shirley die gescheiden ouders weer samenbrengt.

The Single Standard

1929 | Drama

Verenigde Staten 1929. Drama van John S. Robertson en John Robertson. Met o.a. Greta Garbo, Nils Asther, John Mack Brown, Dorothy Sebastian en Lane Chandler.

Garbo is een vrijgevochten debutante in San Francisco, die breekt met alle conventies en een verhouding begint met kunstenaar Asther. Nogal onbenullig, maar Garbo is mooier dan ooit. Naar een roman van Angela Rogers St. John.

Shore Leave

1925 | Komedie, Zwijgende film

Verenigde Staten 1925. Komedie van John S. Robertson en John Robertson. Met o.a. Richard Barthelmess, Dorothy Mackaill, Ted McNamara, Nick Long en Marie Shotwell.

Een aantrekkelijke, soms wat trage romantische komedie met Barthelmess op zijn best als zeeman (Bilge Smith). Mackaill speelt een naaister, een oude vrijster die erop uit is om hem kapitein van haar schip te maken. Later werd het zelfde verhaal gebruikt voor de musicals HIT THE DECK en FOLLOW THE FLEET.

Dr. Jekyll and Mr. Hyde

1920 | Horror

Verenigde Staten 1920. Horror van John S. Robertson en John Robertson. Met o.a. John Barrymore, Martha Mansfield, Brandon Hurst, Nita Naldi en Charles Lane.

Een van de vele zwijgende versies van het beroemde verhaal, die zich staande houdt naast die van Tracy en Bergman naar recentere datum. Barrymore is schitterend als de merkwaardige dokter die avonturiert in het onbekende en als duivelse Hyde op het tapijt verschijn. Een sprankelende rol met bravoure gespeeld in deze goedgemaakte produktie.