Gary Miller

Acteur

Gary Miller is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Billboard Dad

1998 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1998. Komedie van Alan Meter en Alan Metter. Met o.a. Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Tom Amandes, Carl Banks en Jessica Tuck.

De tweelingzussen Tess (Mary-Kate Olsen) en Emily Tyler (Ashley Olsen) wonen in Venice in Californi[KA3]e. Hun vader Maxwell (Amandes) is pas weduwnaar en een begenadigd kunstenaar. Hij is een vriendelijke, verlegen en bescheiden man. Het tweetal vindt dat hij hertrouwen moet. Om een nieuwe vrouw te zoeken plaatsen ze zijn foto met naam en adres op een reclamebord dat op de Sunset Strip staat. Pakken met brieven arriveren in de post en Maxwell wordt verliefd op Brooke (Tuck). Helaas heeft Brooke een slungelige, opstandige zoon, Ryan (Selatta), die toevallig de rivaal van de tweeling is bij het surfen. Ondertussen probeert Maxwells agent Nigel (Banks) hem op te lichten door veel te weinig geld af te rekenen voor de opbrengst van zijn kunstwerken. Uiteraard sluiten de meisjes en Ryan een verbond om Nigel te grazen te nemen als oplichter, zodat Maxwell met Brooke kan trouwen en zij met hun allen nog lang en gelukkig kunnen leven. Het scenario is van Maria Jaquemetton en het camerawerk is van Mauro Fiore. Er gebeurt niet veel, maar de film is niet onplezierig voor de jonge doelgroep. Volwassenen mogen ook kijken.

Darkness

1993 | Horror

Verenigde Staten 1993. Horror van Leif Jonker. Met o.a. Gary Miller, Randall Aviks, Steve Brown, Cena Donham en Michael Gisick.

Een vampier baant zich al moordend een weg over de hedendaagse Amerikaanse prairie. Een jonge wreker achtervolgt hem, maar is onderweg nogal wat tijd kwijt met het definitief doden van de slachtoffers van de bloedzuiger, die `s nachts als geesteloze, moordende zombies tot leven komen. Het is bloed, bloed en nog eens bloed, een en ander begeleid door heavy metal- muziek. Maar degenen die al dat bloedvergieten voor lief nemen, zullen ook met de muziek geen moeite hebben. Producent/scenarist/regisseur Jonkers schoot zijn debuutfilm op super-8 (het ziet er ondanks dit formaat opmerkelijk goed uit) en hoewel hij zijn verhaal met een zekere flair vertelt, doen het onvolwassen scenario - dat zichzelf veel te serieus neemt - en de amateuristische, te jonge cast het effect weer teniet. Opgenomen in Kansas. Het camerawerk is van Franklin Hardesty.

Stadt der verlorenen Seelen

1983 | Komedie, Documentaire

Duitsland 1983. Komedie van Rosa von Praunheim. Met o.a. Jayne County, Angie Stardust, Judith Flex, Gary Miller en Joaquin La Habana.

Von Praunheim portretteert de verloren zielen van Berlijn: de bewoners van het hamburgerpaleis Hamburger Queen, die allemaal iets vreemds hebben. De film bevat alleraardigste scènes en zit vol humor, maar gaat mank aan het idee dat alles gespeeld moest worden. Een echte documentaire was interessanter geweest.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Miller op televisie komt.

Reageer