Vince Martin

Regisseur, Acteur

Vince Martin is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Kiwi Flyer

2012 | Jeugdfilm

Nieuw-Zeeland 2012. Jeugdfilm van Tony Simpson. Met o.a. Edward Hall, Vince Martin, Tandi Wright en Dai Henwood.

De twaalfjarige Ben (Hall) wil als eerbetoon aan zijn overleden vader dolgraag meedoen aan de Nelson Trolley Derby met een door hem zelf gebouwde zeepkist, de Kiwi Flyer. Zijn moeder (Wright) ziet dat absoluut niet zitten, en ook van anderen krijgt hij tegenwerking. Jeugdfilm over een koppige jonge doorzetter, vol maffe vehikels en slapstick, heeft leuke momenten. Niet onbelangrijk voor het avontuur zijn een paar onbetrouwbare Australiërs (Vince Martin in een grappige bijrol als arrogante vader) en natuurlijk de climax: de race. Kiwi's rule!

Sher Mountain Killings Mystery

1990 | Fantasy, Thriller

Australië 1990. Fantasy van Vince Martin. Met o.a. Phil Avalon, Tom Richards, Abigail, Ric Carter en Ron Becks.

Een tamme fantasy-thriller over de diefstal van een mystieke steen die eigendom was van een honderjarige. In een DELIVERANCE- achtige sfeer komen drie slechterikken in de strijd om het kleinood tegenover twee dames te staan, een jongen, diens broer en de held. De goeden worden een handje geholpen door de geest- verschijning van de boswachter, die uitgerust is met een pijl en boog. De boosdoeners krijgen hun verdiende loon. De situaties in de film zijn afgezaagd, het dialoog is inhoudsloos en het is middelmatig inelkaar gezet. Becks is niet geschikt voor de rol en Bugner kan zich beter blijven bezighouden met wat hij kan: boksen.

Breaking Loose

1988 | Drama, Familiefilm

Australië 1988. Drama van Rod Hay. Met o.a. Peter Phelps, Vince Martin, Abigail, Angela Kennedy en Sandra Lee Patterson.

Ouderwets jongerendrama over de moeilijke weg naar de volwassenheid met zon, zee, strand en surfen. De titel is niet helemaal toevallig gekozen... Regisseur Hay schreef zijn eigen scenario voor dit vlugge niemendalletje en de fotografie is van Richard Michalak. Dolby.

Watch the Shadows Dance

1987 | Sciencefiction, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten/Australië 1987. Sciencefiction van Mark Joffe. Met o.a. Tom Jennings, Nicole Kidman, Vince Martin, Joanne Samuel en Craig Pearce.

Ergens in de nabije toekomst spelen jongeren die allen op een elitair instituut studeren, een speciaal krijgsspel. Ze moeten in een duister gebied, de zone, allerlei levensgevaarlijke hindernissen nemen, hinderlagen vermijden en onverwachte tegenstanders uitschakelen om het centrum te bereiken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vince Martin op televisie komt.

Reageer