Tom Dillon

Acteur

Tom Dillon is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Deadly Invasion: The Killer Bee Nightmare

1995 | Thriller

Verenigde Staten 1995. Thriller van Rockne S. O'Bannon. Met o.a. Robert Hays, Nancy Stafford, Gina Philips, Gregory Gordon en Whitney Danielle Porter.

Een enorme zwerm gemene honingbijen uit Afrika strijkt neer in de buurt van een Californisch gehucht dat zo`n 50 km van de Mexicaanse grens ligt. Het verhaal is toegespitst op de familie Ingram met vader Chad (Hays) en moeder Karen (Stafford) en hun drie kinderen.

Night Tide

1963 | Fantasy, Horror

Verenigde Staten 1963. Fantasy van Curtis Harrington. Met o.a. Dennis Hopper, Linda Dawson, Gavin Muir, Luana Anders en Marjorie Eaton.

Een mooie sfeervolle film van griezelexpert Harrington met surrealistische tintjes. Een meisje moet op de kermis voor meermin doorgaan, maar gelooft ook werkelijk dat ze de zee in moet. Een jonge zeeman, die verliefd op haar wordt, ontdekt dat alles is ingepraat door de kapitein die voor haar zorgt. De regisseur schreef zelf het scenario.

Sherlock Holmes: Dressed to Kill

1946 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1946. Mysterie van Roy William Neill en William Neill. Met o.a. Basil Rathbone, Nigel Bruce, Patricia Morison, Edmond Breon en Carl Harbord.

Speeldozen die in de gevangenis gemaakt zijn, bevatten de informatie waarmee gestolen bankschilden teruggevonden kunnen worden. Deze levendige film was de laatste in de 'Sherlock Holmes'-serie. Er bestaat ook een ingekleurde versie. Zie ook: 'Sherlock Holmes'-serie. Ook bekend als SHERLOCK HOLMES AND THE SECRET CODE, PRELUDE TO MURDER en SHERLOCK HOLMES IN DRESSED TO KILL.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Dillon op televisie komt.

Reageer