Magda Guzmán is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

El fusilamiento

1961 | Drama

Mexico 1961. Drama van Carlos Toussaint. Met o.a. Manuel Capetillo, Bárbara Gil, Magda Guzmán en Miguel Córcega.

Een man wordt ten onrechte ter dood veroordeeld in deze overdreven melodramatische film.

En busca de la muerte

1960 | Thriller

Mexico 1960. Thriller van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Armando Silvestre, Lilia del Valle, Carlos Cores en Magda Guzmán.

De moord op een man mobiliseert de politie die de schuldige moet vinden. De verdenking valt op vier personen: zijn geliefde, zijn partner, zijn ondergeschikte en zijn vrouw. Goed genoeg om boven de middelmatige thrillers uit te steken, die in deze periode in Mexico gemaakt werden, bovendien wordt er redelijk geacteerd.

Llamas contra el viento

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Ariadna Welter, Yolanda Varela, Annabelle Gutiérrez en Magda Guzmán.

Drie stewardessen vliegen naar Caracas om de mannen te ontmoeten van wie zij huwelijksaanzoeken hebben gekregen. Bij aankomst blijkt dat zij alle drie een brief van dezelfde man hebben ontvangen. Eén grote collectie ansichtkaarten met fraaie landschappen; de rest mag geen naam hebben.

Rosalba

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Verónica Loyo, Carlos Navarro, Magda Guzmán en Amanda del Llano.

Een jongeman uit de stad wordt achtervolgd door de vrouwen uit het dorp. Zwakke verfilming van Rosalba y los llaveros van Emilio Carballido; wél sympathiek en draaglijk.

Frente al pecado de ayer

1954 | Drama

Cuba/Mexico 1954. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Sara Montiel, Alberto González Rubio, Magda Guzmán en Andrés Soler.

Een plattelandsmeisje en haar jonge landheer worden verliefd. Haar moeder is er tegen en probeert op alle mogelijke manieren hun samenzijn te verhinderen. Armetierig melodrama, opgesmukt met de steelse blikken van de Spaanse Sara Montiel.

La Duda

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Alejandro Galindo. Met o.a. Rosita Quintana, Francisco Petrone, Víctor Parra en Magda Guzmán.

Een eminent geleerde verdenkt zijn vrouw van overspel met een collega. Het enige vermeldenswaardige is dat dit de eerste Mexicaanse film was die op cinemascope formaat vertoond moest worden.