Ute Engelhardt is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Wickie en het Magische Zwaard

2019 | Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm

België 2019. Animatie van Éric Cazes.

Wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld, moet en zal hij zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook zijn vader wilt bewijzen dat hij klaar is voor het echte werk…

Maya: De Honingspelen

2018 | Animatie, Familiefilm

Duitsland/Australië 2018. Animatie van Met o.a. Coco Jack Gillies, Richard Roxburgh en Justine Clarke.

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen.

Maya de Bij: Eerste vlucht

2014 | Animatie, Avonturenfilm, Komedie, Familiefilm

België/Australië/Duitsland 2014. Animatie van Alexs Stadermann.

Wanneer de 'koninginnenbrij' uit de bijenkorf wordt gestolen, gaat de verdenking uit naar de horzels, maar ook naar de eigengereide Maya de Bij als hun handlanger. Daarom gaat Maya de Bij op zoek naar de echte dieven.

Letzter Moment

2010 | Drama

Duitsland 2010. Drama van Sathyan Ramesh. Met o.a. Matthias Habich, Ulrike C. Tscharre en Gila von Weitershausen.

Peter, de zestig al ruim gepasseerd, raakt op slag verliefd op de 32-jarige serveerster Isabel, met wie hij een nacht in de keuken van een restaurant doorbrengt. Het leeftijdsverschil blijkt echter niet het grootste probleem: Isabel staat op het punt om te gaan trouwen. Toch kiest ze voor Peter, maar dan doemt alweer het volgende obstakel op: Isabels moeder blijkt Peters grote jeugdliefde te zijn. Dat klinkt als de plot van een ongeloofwaardig flutromannetje, maar regisseur Ramesh weet er zowaar een serieus liefdesdrama van te maken.