Kimika Yoshino

Acteur

Kimika Yoshino is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Gozu

2003 | Misdaad, Thriller

Japan 2003. Misdaad van Met o.a. Hideki Sone, Sho Aikawa en Kimika Yoshino.

Liefhebbers van mensen met het hoofd van een koe komen in de bioscoop nauwelijks aan hun trekken. Bijna net zo zeldzaam als beelden van vrouwen die volwassen mannen baren. Fantasie/porno/horror/yakuza-filmmaker Takashi Miike, geestelijk vader van onder meer Audition en Ichi the killer, draait er zijn hand niet voor om in Gozu (Koeienhoofd), een dromerige fantasiefilm waarin jonge yakuza Minami (Sone) in een surrealistische omgeving zoekt naar zijn verdwenen mentor Ozaki (Aikawa). De jonge yakuza is ook de enige persoon die de filmomgeving kwalificeert als absurd waardoor hij zich overrompeld naast de dito toeschouwer nestelt. Een verbluffende film

Anrakkî monkî

1998 | Misdaad, Actiefilm

Japan 1998. Misdaad van Hiroyuki Tanaka. Met o.a. Shin'ichi Tsutsumi, Hiroshi Shimizu, Akira Yamamoto, Ikko Suzuki en Kimika Yoshino.

Twee jonge werklozen Nishida en Yamazaki hebben besloten om een bank te beroven, zodat ze eindelijk over wat geld zouden beschikken. Maar hun eerste kraak wordt een mislukking, want juist voordat ze bij de bank aankomen blijkt dat deze reeds door een andere dief beroofd werd. Ze zetten de achtervolging in en de overvaller komt, samen met Nishida, onder de wielen van een auto terecht. Yamazaki kan ontsnappen met het geld. In zijn paniek steekt hij per ongeluk een meisje neer. Het noodlot heeft van Yamazaki nu een dief en een moordenaar gemaakt. Hij komt terecht bij drie gangsters van de Murata-clan, die per ongeluk de leider van de Seiryu gedood hebben. Deze laatsten zinnen op wraak. Een ongeloofwaardige actiefilm waarin heel wat wordt afgelopen. Iedereen is op de vlucht en niemand ziet een mogelijke ontsnappingsroute uit zijn situatie. Het scenario van Sabu wordt voortgestuwd door de innerlijke kwellingen van zijn personages, die gevangen zitten in een nachtmerrie-achtige doolhof. Je wordt er als kijker moedeloos en gedeprimeerd door. De sombere fotografie van Shuji Kuriyama kan je al evenmin opmonteren. Sabu Shinichi is een pseudoniem voor Hiroyuki Tanaka. Dolby Stereo.

Eko Eko Azarak II

1996 | Horror, Fantasy

Japan 1996. Horror van Shimako Sato. Met o.a. Kimika Yoshino, Wataru Shihodo, Hideyo Amamoto en Chieko Shiratori.

Honderd jaar nadat de Saiga Clan een afgelegen bergdorp met zwarte magie van de aardbodem deed verdwijnen ontdekt een archeoloog het gemummificeerde lichaam van een vrouw op de plaats waar dit dorp ooit gevestigd was. Het is het lijk van de boze heks Kirie en door een zegel te verbreken komt ze terug tot leven. Ze weet wat haar te doen staat: het tienermeisje Misa Kuroi (Yoshino) doden dat, zonder dat ze het zelf weet, behept is met sterke magische krachten. Samen met Saiga (Shihodo), de enige overlevende van de slachting van destijds, moet het meisje de strijd aanbinden tegen de overmachtige heks. Sequel op WIZARD OF DARKNESS die vooral liefhebbers van Manga zal aanspreken. Evenals de originele film zijn het vooral de schitterende speciale effecten die het belangrijkste aantrekkingspunt vormen in dit verhaal over hekserij waarbij dimensies nog weinig rol spelen. Je vind dit onzin of je wordt er sterk door geboeid, er is geen tussenweg. Het scenario van Shamako Sato is gebaseerd op een stripverhaal van Shin'Ichi Koga. Fraaie fotografie van Shoei Sudo. Internationale titel: BIRTH OF THE WIZARD. Scope, Dolby Stereo SR.

Eko Eko Azaraku

1995 | Horror

Japan 1995. Horror van Shimako Sato. Met o.a. Kimika Yoshino, Miho Kanno, June Takagi en Kanori Kanomatsu.

Op de Seika Hogeschool in Tokyo gebeuren vreemde dingen. Een amateur-magi[KA3]er is ervan overtuigd dat die rare gebeurtenissen het gevolg zijn van iemands pogingen om de duivel op te roepen. De enige die hem gelooft is een nieuwe studente, Misa Kuroi (Yoshino) die zelf duidelijk behoorlijk onderlegd is in zwarte magie. De jongen ontdekt bovendien dat dood en vernieling Misa volgen van school tot school. De verfilming van een Japanse horror-stripserie uit de jaren 1950. Sato en haar scenarist Junki Takegami hebben het verhaal gemoderniseerd en door moderne dialogen en ruige sex toe te voegen het geschikt gemaakt voor de filmkijker van de jaren 1990. Daarnaast geven de rijke bruine tinten en de diepe schaduwen er een nostalgische sfeer aan. Voor de liefhebbers van excentrieke griezelfilms.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kimika Yoshino op televisie komt.

Reageer