Lou Tiano

Acteur

Lou Tiano is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

On The Run

1998 | Komedie, Drama

Verenigde Staten/Portugal 1998. Komedie van Bruno De Almeida. Met o.a. Michael Imperioli, John Ventimiglia, Drena De Niro, Nick Sandow en Victor Argo.

Albert De Santis (Imperioli) is bediende in een reisagentschap in New York. Hij leidt een goed geregeld vrijgezellenleventje en daar is hij best gelukkig mee. Tot hij op een avond een telefoontje krijgt van een oude schoolmakker, Louie Salazar (Ventimiglia). De man is ontsnapt uit de gevangenis en vraagt Alberts hulp. Als modelburger stuurt hij er de politie op af, maar dan krijgt hij spijt, neemt een taxi en vindt Louie voordat de politie er is. Maar met zijn rustig leventje is het meteen gedaan. Met de uitbundige Louie leert de timiede Albert een New York kennen waarvan hij het bestaan niet eens vermoedde. New York en zijn bewoners bekeken door een cynische bril die bol staat van de zwarte humor. De film roept doorlopend herinneringen op aan AFTER HOURS wat niet moeilijk is daar dezelfde scenarist, Joseph Minion, ervoor verantwoordelijk was. Ditmaal baseerde hij zich op een verhaal van De Almeida en Jonathan Berman. De film is zeker even scherp en bitsig en Imperioli lijkt soms als twee druppels water op Griffin Dunne, maar daardoor mist de film originaliteit. Veel van de scènes roepen een 'déjà vu'-effect op. Drena De Niro, die we zien als het hoertje Rita, is de dochter van Robert. Sombere, groezelige fotografie van Igor Sunara. Dolby Digital.

Please Call It Murder

1975 | Mysterie

Verenigde Staten 1975. Mysterie van Burt Brinckerhoff. Met o.a. Bradford Dillman, Kathleen Widdoes, Janet Margolin, Henry Jones en Simon Deckard.

Dillman, een politie-inspecteur, onderzoekt de dood van iemand die zowel vermoord zou kunnen zijn als zelfmoord zou kunnen hebben gepleegd.

The Working Girls

1974 | Erotiek

Verenigde Staten 1974. Erotiek van Stephanie Rothman. Met o.a. Sarah Kennedy, Lynne Guthrie, Ken Del Conte, Solomon Sturges en Gene Elman.

In Los Angeles leert een meisje uit de provincie (Kennedy) het harde stadsleven kennen middels een baantje als stripteaseuse en later als manager van een nachtclub. Deze losse, soepele satire (in de trant van Rothmans GROUP MARRIAGE) schetst levendig welke mogelijkheden vrouwen hebben in een overwegend patriarchale maatschappij. Enkele geestige observaties met betrekking tot de stereotiepe rolverwachting tussen seksuele partners. Aantrekkelijk acteerwerk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lou Tiano op televisie komt.

Reageer