David Landsberg

Acteur

David Landsberg is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Asilo di polizia

1987 | Mysterie, Komedie

Italië 1987. Mysterie van Filippo Ottoni. Met o.a. David Landsberg, Lorin Dreyfuss, Valeria Golino, Christian De Sica en George Eastman.

Twee mislukte privé-detectives uit New York raken bekneld tussen twee rivaliserende bendes die de wereldkaashandel in handen proberen te krijgen. Hierdoor beleven de twee vele komische avonturen over de hele wereld. Het script werd geschreven door Landsberg en Dreyfuss en is soms grappig, maar grotendeels stompzinnig. Ottoni's regie is niet geweldig.

Dumb Dicks

1986 | Thriller

Verenigde Staten/Italië 1986. Thriller van Filippo Ottoni. Met o.a. David Landsberg, Lorin Dreyfuss, Christian De Sica, Valeria Golino en Rik Battaglia.

Het komische duo Landsberg en Dreyfuss was ook verantwoordelijk voor het scenario van deze geestige thriller over privè-detective Dreyfuss die Landsberg omwille van de poen in de leer neemt. Het camerawerk is van Giancarlo Ferrando. Ook bekend als DETECTIVE SCHOOL DROP-OUTS en PRIVATE DETECTIVES.

Dutch Treat

1984 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1984. Komedie van Boaz Davidson. Met o.a. David Landsberg, Lorin Dreyfuss, Ria Breffies, Angela Groothuizen en Patty Zomer.

Twee blunderende Amerikanen ontmoeten de zingende meisjes in Amsterdam en beloven gouden bergen. In Amerika blijkt alles grootspraak, maar het komt natuurlijk toch nog goed. De Dolly Dots-film was jaren in voorbereiding en dat het zo'n falikante mislukking werd, moet op het conto geschreven worden van Landsberg en Dreyfuss, die het scenario schreven en de feitelijke hoofdrollen spelen. De heren vinden zichzelf blijkbaar erg grappig, wat een jammerlijke misvatting is. Opgenomen in L.A. en Amsterdam. Ook bekend als THE DOLLY DOTS: DUTCH TREAT en DUTCH TREAT - GIVE A GIRL A CHANCE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Landsberg op televisie komt.

Reageer