Brigitte Goebel

Acteur

Brigitte Goebel is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Tatort - Das Totenspiel

1997 | Mysterie

Duitsland 1997. Mysterie van Sylvia Hoffmann. Met o.a. Karl-Heinz von Hassel, Günter Waidacher, Dietrich Mattausch, Brigitte Goebel en Peter Bongartz.

Dr. Zeuthen, bankdirecteur uit Frankfurt, is in het Tsjechische Karlsbad achter het stuur van zijn auto om het leven gekomen. Al gauw blijkt dat hij vermoord werd en dat de zaak te maken heeft met witten van zwart geld. Vervolgens wordt Dr. Zeuthens collega Lorenz (Mattausch) neergeschoten. Alles wijst erop dat zijn vrouw Iris (Goebel) handelde uit jaloezie. Klopt dit eigenlijk wel? Heeft de ene moord niet met de andere te maken? Misschien heeft het bankmilieu, waarin het verhaal naar een scenario van regisseuse Hoffman, zich afspeelt er iets mee te maken dat alles zo burgerlijk, braaf en bekrompen overkomt. Kommissar Brinkmann (Von Hassell) klaart de klus met het temperament van een trage geldautomaat. Enig pluspunt: de schilderachtig in beeld gebrachte stad Karlsbad door cameraman Armin Alker. Zeventiende zaak van Brinkmann. Aflevering 363.

Hochzeitsnacht-Report

1972 | Erotiek

Duitsland 1972. Erotiek van Hubert Frank. Met o.a. Christine von Blanc, Michael Maien, Brigitte Goebel, Ingrid Steeger en Reinhold Brandes.

Als een bruidspaartje zijn intrek neemt in een gasthof en vroeg naar bed gaat, vormt dit de aanleiding voor de eronder gebleven drinkebroers hun ervaringen op te dissen van hun eerste huwelijksnacht met als hoogtepunt hoe een voormalige pastoor uit zijn ambt trad om de dochter van de waard te trouwen, terwijl de bedrogen minnaar pastoor werd om hun huwelijk in te zegenen. Over smaak valt niet te twisten... Behalve 'Report' in de titel heeft deze kluchtige raamvertelling weinig te maken met de serie pseudo documentaires over 'voorlichting'. Scenario van de regisseur en camerawerk van Dieter von Soden. Zie ook: Aufklärung-films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brigitte Goebel op televisie komt.

Reageer