David Eastman is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Great Gundown

1974 | Western

Verenigde Staten 1974. Western van Paul Hunt. Met o.a. Robert Padilla, Malila St. Duval, Richard Rust, Steven Oliver en David Eastman.

Robert Padilla is de wreker die op pad gaat om hen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw te straffen. Keiharde western in de spaghetti-traditie met veel lijken, scalperingen enz. Steve Fisher schreef het scenario naar een verhaal van Padilla en Paul Hunt. De western werd aanvankelijk in 1974 onder de subtitel uitgebracht zonder succes. In 1977 bracht men hem opnieuw in roulatie, ditmaal onder de huidige titel en met meer succes.

Calamity the Cow

1967 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1967. Familiefilm van David Eastman. Met o.a. John Moulder-Brown, Elizabeth Dear, Stephen Brown, Philip Collins en Josephine Gillick.

Drie kinderen herinneren hun vader eraan dat hij ooit beloofd heeft hun een koe te geven. Een armzalig dier wordt door de vader nog juist van het slachthuis gered. Zij verzorgen het dier zo goed, dat zij zelfs inschrijven voor een wedstrijd op een landbouwtentoonstelling. Op de avond vóór de wedstrijd wordt de koe gestolen; uiteraard sporen ze hun koe op. Kijk eens of je in een van de kinderen de jonge Phil Collins herkent. Er circuleert ook een ingekleurde versie.

Ambush at Devil's Gap

1966 | Familiefilm, Avonturenfilm, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1966. Familiefilm van David Eastman. Met o.a. Chris Barrington, Sue Sylvaine, Stephen Brown, Deane Gardiner en Jacqueline Mitchell.

Jeugdfilm (aanvankelijk bedoeld als serie: zes episoden van zestien minuten). Kinderen beschermen een excentrieke professor tegen gangsters die hem een revolutionaire uitvinding afhandig willen maken. Aantrekkelijk locatiewerk, o.m. in Cairngorm Mountains en aan Loch Duich, Schotland.