Carol Potter is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tiger Heart

1996 | Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Georges Chamchoum. Met o.a. T.J. Roberts, Jennifer Lyons, Robert LaSardo, Rance Howard en Timothy Williams.

De zomer betekent voor de meeste jongeren zon, zee en zaligheid. Behalve voor Eric Chase, want die schijnt voor het ongeluk geboren te zijn. Wanneer hij op een dag de mooie Stephanie ontmoet lijkt het erop dat er een romance ontspruit. Kort daarna merkt Eric dat hij ongewild betrokken is bij een samenzwering waarbij nietsontziende projectontwikkelaars het gemunt hebben op het winkeltje van Stephanie's oom. Met behulp van zijn vriend Brad probeert Eric zich uit deze situatie te redden

Beverly Hills 90210

1990 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1990. Drama van Tim Hunter. Met o.a. Jason Priestley, Shannen Doherty, James Eckhouse, Carol Potter en Jennie Garth.

Pilootfilm van oerpopulair geworden tienerserie over `doorsnee` Amerikaanse gezin Walsh, dat zich uit het vrij landelijke Minnesota in het opulente, statusbewuste Beverly Hills in Californi[KA3]e vestigt. Vooral de lotgevallen van de tweeling Brandon (Priestley) en Brenda (Doherty) worden op de voet gevolgd: hun kennismaking op de middelbare school met hun toekomstige vriendjes en liefjes. Vrij realistisch beeld van wat de jeugd rond 1990 bezighoudt: schoolresultaten, geaccepteerd worden in een groep, geld, drugs, seks, ouders en vooral erbij horen. De tv-serie maakte van Priestley en Perry in een mum van tijd tieneridolen en hun voornamen inspireerde talloze jonge ouders. De titel slaat op de postcode en er volgden 292 afleveringen, die tien tv-seizoenen vulden tot en met de eeuwwisseling. Het scenario is van Darren Star. Het camerawerk is van Christian Santiago. Stereo.

The Neighborhood

1982 | Drama

Verenigde Staten 1982. Drama van Lee H. Katzin. Met o.a. Christine Belford, Ron Masak, Ben Masters, Howard E. Rollins jr en Mary Joan Negro.

Verscheidene zwarte families komen in een blanke arbeidersbuurt te wonen en brengen hun wijkgenoten in beroering in deze pilot - die het overigens niet tot een serie heeft gebracht - en die is gebaseerd op een concept van Jimmy Breslin, een columnist die in diverse Amerikaanse kranten schrijft.