Aldo Monti

Acteur

Aldo Monti is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Santo y Blue Demon contra Drácula y el Hombre-Lobo

1973 | Horror

Mexico 1973. Horror van Miguel M. Delgado. Met o.a. Santo, Blue Demon, Aldo Monti en José Chávez.

Dracula en de Weerwolf sluiten zich aaneen om hun vijanden te verslaan. Santo en Blue Demon, samen op hun retour, in een film die gemaakt is als een grof populair stripverhaal.

Santo & Blue Demon vs. Dracula & the Wolfman

1973 | Horror

Mexico 1973. Horror van Miguel M. Delgado. Met o.a. Santo, Blue Demon, Aldo Monti en Agustín Martínez Solares.

Gemaskerde worstelaar El Santo (1917-1984) is één van Mexico's grootste sporthelden. In deze horrorfilm - hij speelde zichzelf in ruim vijftig actie/horrorfilms! - bevecht hij iconen graaf Dracula en Wolf Man, samen met aartsworstelrivaal Blue Demon. Tijd-, genre- en landsgebonden comic book-regie, starre cameravoering en toneelmatige dialogen doen nauwelijks af aan de intrinsieke waarde van deze film als een monument van Mexicaanse volksheldenverering anno begin jaren zeventig. Dracula en Wolf Man en hun leger van rondborstige kwekelingen complementeren de toentertijd serieuze maar nu aantrekkelijk campy aangelegenheid.

Santo en la venganza de las mujeres vampiro

1970 | Horror

Mexico 1970. Horror van Federico Curiel. Met o.a. Santo, Norma Lazareno, Gina Romand en Aldo Monti.

Dit is het vervolg op de onvergetelijke film SANTO CONTRA LAS MUJERES VAMPIRO, die weinig succes had behaald. Het was één van de laatste films met wijlen Santo in de hoofdrol.

Santo en el tesoro de Dracula

1968 | Horror, Actiefilm, Erotiek

Mexico 1968. Horror van René Cardona. Met o.a. Santo, Noelia Noel, Aldo Monti, Gina Moret en Jessica Rivano.

Santo, een in Mexico zeer populaire, gemaskerde worstelaar en de held van vele films, bouwt in het onderhavige werkje een tijdmachine, waarmee hij op zoek gaat naar de verborgen schat van graaf Alucard. Heel bar en vreselijk. Ook bekend als EL VAMPIRO Y EL SEXO.

Vivo o muerto

1959 | Western

Mexico 1959. Western van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Manuel Capetillo, Flor Silvestre, Aldo Monti en Wolf Ruvinskis.

Een jongeman gaat op de vuist met alle schurken uit de buurt, wordt verliefd op elk meisje dat zijn pad kruist en krijgt altijd zijn zin. Een saaie en slecht geregisseerde western.

Nacida para amar

1958 | Drama, Musical

Mexico 1958. Drama van Rogelio A. González. Met o.a. Ana María Peluffo, Wolf Rubinski, Aldo Monti, Cuco Sánchez en Abel Salazar.

Een beroemde zangeres doet haar psychiater haar leven van liefde en bedrog uit de doeken, omdat ze, aan het eind van haar carrière, heel eenzaam is. Een goede situering in de verschillende tijden waarin de film zich afspeelt, en met een ondertoon van spot, die de film bijna maakt tot wat hij probeert te zijn: een parodie op EL ULTIMO CUPLE.

Los Hijos ajenos

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. María Gracia, Alma Rosa Aguirre, Aldo Monti en Miguel Manzano.

Een weduwnaar met een jong dochtertje trouwt voor de tweede maal. Het arme kind doet iets waardoor haar stiefmoeder een miskraam krijgt. Vanaf dat moment haat de vrouw haar stiefkind. Hoewel met veel zorg gemaakt, was het resultaat een belachelijke film, vol onbedoelde humor.

Kermesse

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Lilia Prado, Joaquín Cordero, Flor Silvestre en Aldo Monti.

Voordat zij aankomt in het dorp waar zij moet optreden, krijgt een zangeres met haar gevolg een ongeluk. De verloofde van de koningin van het feest wordt verliefd op haar. Het is zichtbaar dat de regisseur zijn best heeft gedaan, maar hij kon niet verhinderen dat de overvloed van liedjes het drama in de weg zit.

Misterios de la magia negra

1957 | Horror

Mexico 1957. Horror van Miguel M. Delgado. Met o.a. Nadia Haro Oliva, Carlos Riquelme, Aldo Monti en Lourdes Parga.

Een eminent geleerde ontdekt dat de goochelares op het toneel een heks is uit de vijftiende eeuw die op de brandstapel de dood had gevonden. De regie en de trucs zijn slecht, maar het verhaal is interessant.

El Diario de mi madre

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. Marga López, Aldo Monti, Roberto Cañedo en Lilia Guízar.

Een meisje wil weglopen met een getrouwde man, maar bij het lezen van het dagboek van haar moeder krijgt zij spijt. Veel te stijf verfilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aldo Monti op televisie komt.

Reageer