Virginia Serret

Acteur

Virginia Serret is acteur.
Er zijn 15 films gevonden.

Una Calle entre tú y yo

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. Chachita, La Tucita, Joaquín Cordero en Virginia Serret.

Een vrouw houdt van een man, maar wordt door een ander begeerd. Een volmaakt versleten en veel te simpel thema.

La Tienda de la esquina

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Víctor Manuel Mendoza, Bárbara Gil, Virginia Serret en Miguel Inclán.

Als gevolg van een in zijn winkel gepleegde moord, ziet een rechtschapen winkelier zich genoodzaakt de winkel te verkopen. Een uitstekende rol van Inclán.

El Pecado de ser pobre

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Fernando A. Rivero. Met o.a. Ramón Armengod, Guillermina Grin, Tito Junco en Virginia Serret.

Een ex-gevangene wordt verliefd op het meisje van de garderobe van een cabaret. Een steeds in herhalingen vervallende en weinig originele film.

El Moderno Barba Azul

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Buster Keaton, Angel Garasa, Virginia Serret, Fernando Soto en Virginia Serret.

Een schipbreukeling wordt, door zijn enorme baard, aangezien voor een vrouwenmoordenaar. Als straf heeft hij de keus te worden gefusilleerd of met een nieuwe raket naar de maan te reizen. Dit is de enige, en zeer povere, Mexicaanse komedie met Keaton.

Palabras de mujer

1945 | Drama

Mexico 1945. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Ramón Armengod, Virginia Serret, José Luis Jiménez en Chela Castro.

Een verliefde zanger en zangeres worden uit elkaar gedreven door de intriges van de impresario van het meisje. De film werd in drie weken gemaakt om gebruik te kunnen maken van het succes van het gelijknamige lied van Agustín Lara. Het resultaat is er naar.

La Luna enamorada

1945 | Drama, Musical

Mexico 1945. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Joaquín Rodríguez 'Cagancho', Virginia Serret, Carmen Amaya en Víctor Manuel Mendoza.

Een beroemd stierenvechter wordt neergestoken door een jaloerse minnaar. De film wordt voor de helft gevuld met liedjes, stieregevechten en kaatsspel. Voor de liefhebbers. Ook bekend als LOS AMORES DE UN TORERO.

Cuando lloran los valientes

1945 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1945. Drama van Ismael Rodriguez. Met o.a. Pedro Infante, Virginia Serret, Víctor Manuel Mendoza en Blanca Estela Pavón.

Een hereboer is verliefd op een net meisje, maar moet trouwen met een ietwat libertijns meisje. De film is één grote verheerlijking van het machismo. Het produkt vestigde de roem van het duo Infante-Pavón.

Su gran ilusión

1944 | Drama, Musical

Mexico 1944. Drama van Mauricio Magdaleno. Met o.a. José Cibrián, Virginia Serret en Benito Cibrián.

Als gevolg van een reeks gebeurtenissen wordt een jonge componist verliefd op de vriendin van zijn buurman. Een zeer acceptabel melodrama, opgevrolijkt met de liedjes van Gonzalo Curiel.

Porfirio Díaz

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Raphael J. Sevilla en Rafael M. Saavedra. Met o.a. José Luis Jimènez, David Silva en Virginia Serret.

Een libertijns patriot strijdend voor onafhankelijkheid en democratie wordt verbannen. Zeldzaam reactionair. Ook bekend als ENTRE DOS AMORES.

La Hora de la verdad

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Norman Foster. Met o.a. Ricardo Montalbán, Virginia Serret en Lilia Michel.

Na veel tegenslag wordt een jonge stierenvechter beroemd; hij sluit een gelukkig huwelijk. Maar al spoedig wordt hij verliefd op een rijk meisje. Een zeer opmerkelijke en goed gesitueerde stierenvechtersfilm, met een uitstekende rol van Ricardo Montalbán.

Como México no hay dos!

1944 | Komedie

Mexico 1944. Komedie van Carlos Orellana. Met o.a. Tito Guízar, Virginia Serret en Elena D'Orgaz.

Een dorp is het toneel van een wedstrijd waaraan heel Mexico deelneemt. Onverteerbare opeenvolging van decors en liederen en quasi-humoristische scènes.

Las Tres viudas de papá

1940 | Komedie

Mexico 1940. Komedie van Miguel Zacarías. Met o.a. Leopoldo Ortín, Sara García en Virginia Serret.

Het derde vervolg op LOS ENREDOS DE PAPÁ. Omdat Ortín viermaal dezelfde rol had gespeeld zou het vier jaar duren voordat hij in een andere film te zien was.

El Insurgente

1940 | Avonturenfilm, Historische film

Mexico 1940. Avonturenfilm van Raphael J. Sevilla. Met o.a. José Crespo, Virginia Serret en Miguel Wimer.

De avonturen van een boevenbende tijdens de Onafhankelijkheid. Vanaf de dag van de première heeft deze film veel publiek getrokken. Het thema heeft men te danken aan Eduardo Ugarte, een familielid van de Spaanse republikeinse emigrant Carlos Arniches.

Con su amable permiso

1940 | Mysterie

Mexico 1940. Mysterie van Fernando Soler. Met o.a. Fernando Soler, Virginia Serret en René Cardona.

De dochter van een bankier wordt ontvoerd door een misdadiger 'Mil Caras' genaamd. Vervolg op POBRE DIABLO waarin Fernando Soler weer hetzelfde personage vertolkt. Dit keer heeft hij de film zelf geregisseerd, zijn debuut. Gesitueerd in de wereld van de detectives.

Sendas del destino

1939 | Drama

Mexico 1939. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Gloria Morel, Luis Aldás en Virginia Serret.

Twee jonge ingenieurs moeten sabotage op de bouw van een stuwdam, waarvoor zij verantwoordelijk zijn, voorkomen. Onbeholpen regie van een regisseur die niet in staat is een verhaal logisch te vertellen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Virginia Serret op televisie komt.

Reageer