Françoise Pascal

Acteur

Françoise Pascal is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Keep it up Downstairs

1976 | Erotiek, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1976. Erotiek van Robert Young. Met o.a. Diana Dors, Jack Wild, William Rushton, Aimi MacDonald en Françoise Pascal.

Flauwe Engelse onderbroekenlol die als parodie op een tv- Verie bedoeld is met sterren van weleer, w.o. Dors wier weelderigheid ook betere tijden gekend heeft. De inzet: het personeel en de bijna failliete Engelse graaf van een landgoed spannen samen om het bezit van de ondergang te redden. Hij tracht zijn dochter uit te huwelijken aan een rijke Amerikaan.

Et si tu n'en veux pas...

1974 | Komedie, Erotiek

België/Frankrijk 1974. Komedie van Jacques Besnard. Met o.a. Françoise Pascal, Jean Roche, Joëlle Coeur, Nanette Corey en Danny Danyel.

Een mooie jongen uit de provincie krijgt een baan als boekhouder bij een modehuis in Parijs. Hier gaan clientèle en mannequins in de slag om zijn gunsten. Onzinnig sekskomediewerk zonder kraak of smaak. De meeste kopieën overschrijden de 75m niet.

La Rose de fer

1973 | Horror

Frankrijk 1973. Horror van Jean Rollin. Met o.a. Françoise Pascal, Hughes Quester en Mirreille D'Argent.

Een jong stel bedrijft de liefde in een oude graftombe, ontdekt vervolgens dat het kerkhof intussen afgesloten is en moet noodgedwongen de nacht doorbrengen tussen de grafstenen. De eerste poging van cult -regisseur Rollin, bekend van vampierfilms met veel bloot, om een psychologische horrorfilm te maken begint hoopvol, maar wordt alras zeer langdradig.

Burke and Hare

1971 | Horror, Historische film

Verenigd Koninkrijk 1971. Horror van Vernon Sewell. Met o.a. Derren Nesbitt, Glynn Edwards, Harry Andrews, Dee Shenderey en Yootha Joyce.

De film handelt over de 19e eeuwse Engelse lijkendieven Burke en Hare en hun opdrachtgever, Dr. Knox. Deze sfeervolle 'case history' wordt verzwakt door een overbodige relatie tussen Knox en een prostituée, die blijkbaar alleen is toegevoegd ten behoeve van enkele naaktscènes. Ook bekend als THE HORRORS OF BURKE AND HARE.

Loving Feeling

1968 | Drama, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1968. Drama van Norman J. Warren. Met o.a. Simon Brent, Georgina Ward, Paula Patterson, John Railton en Françoise Pascal.

Een mislukte acteur raakt als diskjockey in de radiowereld verzeild, waar hij de malaise van zijn stukgelopen huwelijk probeert te bedelven onder een reeks van halfslachtige verhoudingen. Het moraliserende toontje is het voornaamste kenmerk van dit bloedarme seksdrama, dat de vermoeiende techniek van niet-gesynchroniseerde dialogen benut om het belang van een en ander te onderstrepen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Françoise Pascal op televisie komt.

Reageer