Antonio Molino Rojo

Acteur

Antonio Molino Rojo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La Isla de las virgines ardientes

1977 | Avonturenfilm

Spanje 1977. Avonturenfilm van Miguel I. Bonns. Met o.a. Sita Sadaffi, Inka Maria, Roxanne Dipré, Antonio de Enciso en Luis Induni.

Een bescheiden avonturenfilm waarin een ex-marinier met een stel zeebonken op zoek gaat naar een tijdens de oorlog gezonken Japans schip met een naar verluidt fabelachtige schat aan boord. Als de avonturiers aanleggen bij een naburig eiland worden ze aangevallen door een overlevende van het schip en drie door hem getrainde amazones. De man denkt dat het nog steeds oorlog is en dwingt de schattenjagers tot een bloedige strijd. Een curieuze mengeling van exotische avonturen, brutaal junglesadisme en voorzichtige softporno.

Garringo

1969 | Western

Italië/Spanje 1969. Western van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Anthony Steffen, Peter Lee Lawrence, José Bódalo, Solvi Stübing en Raf Baldassarre.

Een luitenant van het Amerikaanse noordelijke leger achtervolgt een jongeman wiens vader, een officier, ten onrechte als verrader geëxecuteerd werd. Sindsdien zwerft de kerel rond en schiet elke officier die binnen zijn vuurbereik komt genadeloos neer. Routine spaghetti-western met veel geweld en weinig inhoud. Het scenario werd gepend door Marchent, Arpad de Riso en Giovanni Colaro en bevat meer kogelinslagen dan woorden. Wel kunnen we genieten van het prachtige Spaanse heuvellandschap, mooi in beeld gebracht door Aldo Ricci. Enkel voor fervente liefhebbers van het genre.

I Cinque della vendetta

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Aldo Florio. Met o.a. Guy Madison, Mónica Randall, Mariano Vidal Molina, Antonio Molino Rojo en Vassili Karamasinis.

Randalls man wordt vermoord door een bende bandieten op verzoek van haar jaloerse neven. De ranch wordt met de grond gelijk gemaakt en haar zoon ontvoerd. Zelf wordt ze saloon-girl om de kost te verdienen. Tot vijf vrienden van haar man onder leiding van (de Amerikaanse westernster) Madison de moord op hun vriend willen wreken. De neven en de bende moeten in het stof bijten, Randall krijgt haar zoon weer terug en vindt in Madison een nieuwe man.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonio Molino Rojo op televisie komt.

Reageer