Uschi Karnat is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Jeunes filles en chaleur à sodomiser

1986 | Erotiek

Duitsland/Frankrijk 1986. Erotiek van Michel Jean. Met o.a. Richard Allan, Uschi Karnat, Lise Pinson, Kathy Stewart en Marianne Auber.

De gynaecoloog Moreau bedriegt iedereen met iedereen. Uiteindelijk nemen vier vrouwen die niet op hun mondje gevallen zijn, wraak op hem. De arts verliest zijn werk en zijn vrouw maakt van zijn praktijk een massagesalon. Deze Frans-Duitse co- produktie is in Parijs, met een ruim budget, opgenomen. Een onmiskenbaar meer dan behoorlijke mise en scène komt de film ten goede bij een voor één keertje door de regisseur goed in elkaar gedraaid scenario. Een uitzondering die binnen het pornogenre de regel bevestigt.

Heiße Bräute auf der Schulbank

1984 | Erotiek

Duitsland 1984. Erotiek van Albert Naumann. Met o.a. Sybille Sing, Eleonore Melzer, Uschi Karnat, Sepp Kneisel en Rolf Ernser.

Een leraar wil overplaatsing naar de school waar zijn vriendin werkt, afdwingen. Om zijn doel te bereiken haalt hij van alles uit in de hoop voor straf naar die instelling overgeplaatst te worden: zo probeert hij leergierige leerlingen van het vrouwelijke geslacht 'bepaalde theorieën' in de praktijk te laten ervaren. Afgezaagde Duitse seksprut.

Sweet Sexy Slips

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Michel Jean. Met o.a. Richard Allan, Alban Ceray, France Lomay, Uschi Karnat en Helen Shirley.

Een wellustige komedie met een summier verhaaltje over Italiaanse fabrikant van dameslingerie die de Franse markt wil veroveren, dat de hoofdpersonen alle aanleiding geeft goed van bil te gaan. Zorgvuldig gemaakt. Frisse meiden en soms zelfs écht leuk.