Guadalupe Muñoz Sampedro

Acteur

Guadalupe Muñoz Sampedro is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Polvo eres

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Vicente Escrivá en Vicente Escriva. Met o.a. Nadiuska, Isabel Garcés, Guadalupe Muñoz Sampedro, Manuel Summers en Guadalupe Muñoz Sampredo.

Twee oude vrouwen willen dat hun neefje seminarist wordt. Een onuitstaanbaar pseudo-erotisch knoeiwerk.

El Abuelo tiene un plan

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Isabel Garcés, José Sacristán en Guadalupe Muñoz Sampedro.

Een oude vrijster en een weduwnaar vertoeven tegelijkertijd in een sanatorium. Tot ontsteltenis van hun families worden zij verliefd op elkaar. De film illustreert pijnlijk de verwording van dit door Paco Martínez Soria populair gemaakte type komedie.

En un mundo nuevo

1971 | Muziek, Komedie

Spanje 1971. Muziek van Ramón Torrado en Fernando García de la Vega. Met o.a. Karina, José Rubio, Juanito Navarro en Guadalupe Muñoz Sampedro.

Een jonge Spaanse zangeres wordt verkozen om aan het Eurovisie Songfestival deel te nemen. Een waardeloos commercieel bijprodukt.

La vida privada de Fulano de Tal

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van José María Forn. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Susana Campos, Guadalupe Muñoz Sampedro en Roberto Camardiel.

Op de eerste verjaardag van hun huwelijksdag voelt een man zich verplicht om zijn vrouw een dure ring te geven die hij in der haast gekocht heeft. De vrouw negeert het geschenk, zodat de man een dief inhuurt om het te stelen. Deze redelijke film is vrij goed uitgewerkt.

La Corista

1960 | Muziek, Romantiek

Spanje 1960. Muziek van José María Elorrieta. Met o.a. Maruja Díaz, Espartaco Santoni, Guadalupe Muñoz Sampedro en Manolo Gómez Bur.

De film vertelt het verhaal van een meisje dat in music-halls werkt. Een afgezaagde en nietszeggende film.

El Hombre de los muñecos

1943 | Drama

Spanje 1943. Drama van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Fernando De Andrade, Guadalupe Muñoz Sampedro, Eva Alba en Juan Hidalgo.

De baby van een markiezin wordt door de baby van een marskramer vervangen. Een van de eerste films van de produktieve Iquino.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Guadalupe Muñoz Sampedro op televisie komt.

Reageer