Michael Büttner

Acteur

Michael Büttner is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Und mehrmals täglich quietschen die Matratzen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Claus Tinney. Met o.a. Natascha Verell, Karl-Heinz Bauer, Claus Tinney, Karin Wieland en Michael Büttner.

Een rechtschapen jongeman maakt via zijn verloofde, een topmannequin, kennis met het door en door verdorven artiestenmilieu: homo's, lesbiennes, nymfomanen en andere naar zijn smaak walgelijke vertegenwoordigers van opperste decadentie. Weer een schuwzaam sekswerkje, dat een aantal burgerlijke vooroordelen tot 'zuivere waarheden' verheft.

Liebe zwischen Tür und Angel

1973 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1973. Erotiek van Ilja von Anutroff. Met o.a. Holger Bernhard, Marina Blümel en Michael Büttner.

Woud-be sekskomedie over de liefdesavonturen van een handelsreiziger waaruit blijkt dat in Duitsland achter elke deur een nimfomane vrouw klaar staat (en komt... ).

Oswalt Kolle: Liebe als Gesellschaftsspiel

1972 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1972. Erotiek van Werner M. Lenz. Met o.a. Joey Klüger, Angelika Wehbeck, Anne-Marie Löbeau, Karin Böttcher en Michael Büttner.

Groepsseks en partnerruil zijn het onderwerp van deze z.g. voorlichtingsdocumentaire. Kolle is vóór; maar hij had toen nog niet van AIDS gehoord en hij vindt dat de jaloezie overwonnen moet worden ten bate van het plezier. Twintig jaar later voorzien van nieuw commentaar door Kolle in verband met heruitzending op de tv. Weliswaar daarvoor bekort tot ca 60m, want anders wordt het ondraaglijk. Pikant detail: de groepsseks- scènes zijn gedraaid in Holland, want toen kon je daarmee nog last krijgen in de Bondsrepubliek. Zie ook: Aufklärung films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Büttner op televisie komt.

Reageer