Béla Erny

Acteur

Béla Erny is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Ein unvergeßliches Wochenende...in Südfrankreich

1994 | Drama

Duitsland 1994. Drama van Rolf von Sydow. Met o.a. Eleonore Weisgerber, Volker Lechtenbrink, Béla Erny, Bernd Herzsprung en Rosemarie Fendel.

Wanneer de Fritzen de kans krijgen om even snel in het zuiden van Frankrijk een goedkope film op te nemen, laten zij die niet aan hun neus voorbij gaan. Weisgerber is een succesvolle zakenvrouw die met haar minnaar en collega naar de Rivièra reist om er haar man, een beeldhouwer, op te zoeken. In het hotelletje in de Provence bevinden zich ook Von Friedle en haar echtgenoot Vosgerau, die niet veel plezier beleeft aan het weekendje want zijn firma heeft hem de laan uitgestuurd. Sauerkraut in de Provence? Dat kan toch niet. Het scenario is van Brigitte Blobel. Het camerawerk is van Hartwig Strobel en Frank Griebe.

Ein unvergessliches Wochenende... in Südfrankreich

1993 |

Duitsland 1993. Rolf von Sydow. Met o.a. Béla Erny, Volker Lechtenbrink en Eleonore Weisgerber.

De succesvolle zakenvrouw Mona Lambert reist samen met haar minnaar Jan naar Zuid-Frankrijk om haar echtgenoot een scheiding af te dwingen...

Tatort - Animals

1991 | Mysterie, Thriller

Duitsland 1991. Mysterie van Walter Bannert. Met o.a. Miroslav Nemec, Udo Wachtveitl, Anke Sevenich, Angelika Bartsch en Béla Erny.

Angelika Weiss wil bij de politie een aanklacht indienen over het cosmetica-bedrijf Pelzer omdat men er illegale experimenten op dieren doet. Angelika komt per abuis bij afdeling moordzaken terecht, waar commissarissen Ivo Batic (Nemec) en Franz Leitmayr (Wachtveitl) haar met een kluitje in het riet sturen. Kort daarop moeten de heren uitrukken omdat een vrouw door een hond is doodgebeten. Jawel, het slachtoffer is Angelika Weiss... Is de dubieuze directeur van de cosmetica-firma, Klaus Pelzer (Erny), de dader? Een aardig verhaal met meer sfeer en bonte personages dan een spannend plot. Het scenario is van Max Zihlmann en Veith von Fürstenberg. Eerste zaak van het duo Batc-Leitmayr. Aflevering 238.

Der Beau

1985 | Drama

Hongarije/Oostenrijk 1985. Drama van Levente Málnay. Met o.a. Béla Erny, David McCallum, Britt Eklund, Heidi Bohay en Zack Norman.

De Hongaarse graaf Torday herkent een croupier in een casino. Het blijkt een landgenoot te zijn. Met verbazing hoort de graaf zijn verhaal aan over zijn listen bij het bedriegen van vrouwen en een ten onrechte beschuldiging van moord.

Der Ferienarzt... am Gardasee

-1 |

Duitsland. Met o.a. Béla Erny, Barbara Wussow en Michael von Au.

Aan het Italiaanse Gardameer ontfermt dokter Matthias Hellberg zich over de lokale bevolking en de Duitse toeristen. Hij gaat volledig op in zijn werk, wat zijn privé-leven niet ten goede komt. Een misverstand zorgt ervoor dat zijn prille relatie met jeugdliefde Bettina ernstig in gevaar komt. Matthias beseft dat hij alle zeilen bij moet zetten om Bettina's liefde te winnen

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Béla Erny op televisie komt.

Reageer