Sergio Mendizábal

Acteur

Sergio Mendizábal is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Akelarre

1984 | Historische film, Horror, Drama

Spanje 1984. Historische film van Pedro Olea. Met o.a. Silvia Munt, Mari Carrillo, Walter Vidarte, Patxi Bisquert en Iñaki Miramón.

Een inquisiteur uit Navarra in de zestiende eeuw gebruikt zijn ambt voor persoonlijke doeleinden. Deze film, typerend voor zijn tijd doet enigszins denken aan produkties als THE WITCHFINDER GENERAL of EL PROCESO DE LAS BRUJAS die niet veel opzien hebben gebaard.

Dios bendiga cada rincón de esta casa

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Chumy Chumez. Met o.a. Lola Goas, Blanca Estrada, Sergio Mendizábal en Jorge Nieto.

Een dienstbode betrapt haar bazin als die haar man bedriegt. Om daarover het zwijgen te bewaren moeten de normale rollen verwisseld worden. Een uiterst bittere komedie hoewel niet slecht voor een debutant als de humorist en scenario-schrijver Chumez.

Un Capitán de 15 años

1972 | Avonturenfilm

Spanje/Frankrijk 1972. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. José Manuel Marcos, William Berger, Edmund Purdom, Sergio Mendizábal en Marc Cassot.

Als gevolg van een schipbreuk is een jongen genoodzaakt de groep overlevenden de weg te wijzen door Afrikaanse gevaren. Een vernuftige bewerking van het verhaal van Jules Verne, met fantastische muziek van Bruno Nicolai.

Mañana será otro día

1967 | Drama

Spanje 1967. Drama van Jaime Camino. Met o.a. Sonia Bruno, Juan Luis Galiardo, Sergio Mendizábal en Luis Ciges.

Twee verloofden die er genoeg van hebben om geen werk te kunnen vinden, geven zich over aan de misdaad en de prostitutie.Een drama met een onbetwistbaar revolutionaire lading, hoewel de werking van de censuur en de middelmatigheid van de twee hoofdrolspelers veel schade hebben aangericht.

El Tesoro del capitán Tornado

1967 | Komedie, Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje 1967. Komedie van Antonio Artero. Met o.a. Estanis González, Antonio Ozores en Sergio Mendizábal.

Een groep zeerovers en een paar kinderen zijn elkaars tegenstanders bij het vinden van een schat. Een ongetwijfeld mislukte avonturenkomedie, die toch rijk is aan een hoop waanzinnige streken.

Sonría, por favor

1964 | Romantiek

Spanje 1964. Romantiek van Silvio Balbuena. Met o.a. Manuel Caño, Sergio Mendizábal, Montserrat Salvador en Jacinto Martín.

In een goedkoop theater ontstaat een driehoeksverhouding. Een toonbeeld van middelmatigheid.

El Buen amor

1963 | Romantiek

Spanje 1963. Romantiek van Francisco Regueiro. Met o.a. Simón Andreu, María del Val, María Enriqueta Carballeira en Sergio Mendizábal.

Een studentenpaartje besluit hun respectievelijke ouders te misleiden om zo samen een dag in Toledo door te brengen. Vermoedelijk de eerste film van Regueiro, welgemeend maar vervelend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergio Mendizábal op televisie komt.

Reageer