Penelope Horner

Acteur

Penelope Horner is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Dracula

1973 | Horror

Verenigde Staten 1973. Horror van Dan Curtis. Met o.a. Jack Palance, Simon Ward, Nigel Davenport, Pamela Brown en Fiona Lewis.

Palance speelt Bram Stoker's onsterfelijke vampier-graaf als pathethische, door noodlot getroffen figuur. Topbezetting, getrouw scenario van Richard Matheson en rijke griezelfotografie van Oswald Morris verlenen klasse aan oude stof.

The Man Who Had Power Over Women

1970 |

Verenigd Koninkrijk 1970. John Krish. Met o.a. Rod Taylor, James Booth, Carol White, Penelope Horner en Charles Korvin.

De succesvolle, maar te veel drinkende manager van popstar Francis, Taylor, wordt door zijn vrouw verlaten. Terwijl zijn vriend Booth hem een beetje probeert op te beuren, versiert Taylor in het geniep diens vrouw White. Als Booth dit ontdekt, muilpeert hij Taylor in het openbaar. Booth komt onverwacht te overlijden en Francis, wiens vriendin doodgebloed is door een illegale abortus, begint een nieuw bestaan met weduwe White. Een warrige, onleuke satire over de show-bizz van de Swinging Sixties, hoewel de rollen erg hun best doen. Andrew Meredits schreef het scenario naar het boek van Gordon Williams.

Half A Sixpence

1969 | Musical

Verenigde Staten 1969. Musical van George Sidney. Met o.a. Tommy Steele, Julia Foster, Penelope Horner, Cyril Richard en Grover Dale.

Onstuimige bordpapieren musical, gebaseerd op een show die weer afgeleid is van H.G. Wells' Kipps over een assistent-kleermaker die een fortuin erft en tot de hogere kringen probeert te behoren. Kleurrijk, in Engeland gefilmd, maar helemaal zonder charme. Werd eerder in 1941 als speelfilm gedraaid.

Locker 69

1962 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1962. Misdaad van Norman Harrison. Met o.a. Eddie Byrne, Paul Daneman, Walter Brown en Penelope Horner.

Byrne is een privé-detective die voor een door zijn baas begane moord opdraait; een typisch Edgar Wallace-mysterieverhaal, vol grappen.

The Devil's Daffodil

1961 |

1961. Akos Rathony. Met o.a. Christopher Lee, Penelope Horner, William Lucas en Ingrid van Bergen.

Byrne is een privé-detective die voor een door zijn baas begane moord opdraait; een typisch Edgar Wallace-mysterieverhaal, vol grappen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Penelope Horner op televisie komt.

Reageer