Walt Disney Productions

Regisseur

Walt Disney Productions is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Disney's Rootin' Tootin' Roundup

1990 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1990. Animatie van Walt Disney Productions.

De eend Sam vertelt verhalen over het wilde westen. In THE LEGEND OF COYOTE ROCK tracht een coyote Pluto te slim af te zijn om zijn lievelingseten, een vers schapenboutje, te bemachtigen. In LUCKY DUCK MINE vindt Donald in zijn kolenmijn een fortuin aan goud, maar hij raakt verstrikt in zijn machine om ertsen te wassen. Goofy komt in een stadje dat net werd beroofd door Pistol Pete. Door zijn onhandigheid schakelt de verliefde Goofy de outlaw uit. PECOS BILL 'verdwaalt' in de prairie door toedoen van zijn pionier-ouders. Hij wordt opgevoed door coyotes en wordt de held van Pecos. Een groep toeristen komt paardrijden op een ranch. Onder hen is Donald, die een onwillig paard treft. Dan volgt de rit van Casey Jones, de treinconducteur die altijd op tijd aankomt. MIGHTY LITTLE HIAWATHA gaat op jacht, maar heeft medelijden met een konijn. Wanneer hij het aan de stok krijgt met een beer helpen de dieren hem. Pluto krijgt een been van Mickey maar hij zal zijn bezit moeten verdedigen. En tot slot is Pistol Pete terug. De twee eekhoorntjes willen hem gevangen nemen om de premie in de wacht te slepen. Compilatie van een aantal minder sterke tekenfilms uit de Disney-studio's, waarvan de meesten reeds in andere compilatie-films te zien waren. Kan de kinderen een uurtje zoet houden. Bindteksten werden geschreven door Kenny Wolin.

Walt Disney's Greatest Villains

1983 | Animatie

Verenigde Staten 1983. Animatie van Walt Disney Productions.

Een uit de hand gelopen trailer voor tal van Disney-films, met het accent op de bozerikken. Was de vorige film onder exact dezelfde titel één fraai geheel, in dit produkt ligt het accent op de nieuwste films. De gekozen fragmenten op zich zijn zonder meer goed; de combinatie en de manier van presenteren is de minkant. De compilatie is Nederlands ingesproken.

Olympic Goof

1972 | Animatie

Verenigde Staten 1972. Animatie van Walt Disney Productions.

Een humorloze dweil van een Goofy-compilatie, gemaakt ter gelegenheid van de Olympische Spelen in 1972. Goofy en een oude Griek vertellen over diverse takken van sport. Voor dit doel zijn vnl. shots uit de jaren veertig gebruikt. Het uitzitten van een dergelijke compilatie is een Olympische onderscheiding waard.

The Mickey Mouse Anniversary Show

1967 | Animatie

Verenigde Staten 1967. Animatie van Walt Disney Productions.

Een schitterende film waarin een beeld wordt gegeven van de bekendste tekenfilmheld van het witte doek: Mickey Mouse, n.a.v. zijn 40ste verjaardag. Fragmenten uit talloze tekenfilms, maar ook een blik op de merchandise rond Mickey en een praatje van schepper Disney zelf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Walt Disney Productions op televisie komt.

Reageer