Evelyn Guerrero

Acteur

Evelyn Guerrero is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Things Are Tough All Over

1982 | Komedie

Verenigde Staten 1982. Komedie van Tom Avildsen. Met o.a. Cheech Marin, Tommy Chong, Shelby Fiddis, Rikki Marin en Evelyn Guerrero.

Behalve hun standaardrollen spelen Marin en Chong twee Arabische broers wier pad dat van Marin en Chong kruist. De laatsten zijn op weg naar Californië in een chique auto waarin vijf miljoen dollar blijkt te zijn verborgen. De prima make-up en de uitstekende mimiek bewijzen dat het team talent heeft, maar het grootste deel van deze film biedt weinig te lachen.

Cheech & Chong's Nice Dreams

1981 | Komedie

Verenigde Staten 1981. Komedie van Tommy Chong. Met o.a. Evelyn Guerrero, Stacy Keach, Dr. Timothy Leary, Cheech Mavin en Tommy Chong.

Fragmentarische, over het algemeen ondermaatse C & C-komedie waarin ze te zien zijn als eigenaars van een truck, waarin zij ijsjes venten als dekmantel voor een meer lucratieve [KA2]weed'-handel. In enkele grappen figureert een seks- hongerige motorrijder; Guerrero eens te meer een knap komisch juweel.

High Encounters (of the Ultimate Kind)

1980 | Komedie

Verenigde Staten 1980. Komedie van Tommy Chong. Met o.a. Richard Marin, Tommy Chong, Evelyn Guerrero, Betty Kennedy en Sy Kramer.

Een vreselijke, hysterische komedie met de onuitstaanbare Cheech & Chong, een in de Verenigde Staten om duistere redenen bijzonder populair komisch duo, dat met zijn grappen over voornamelijk drugs vooral jongeren aan het lachen krijgt. Hun nergens op slaand gewauwel is gelukkig nooit tot Europa doorgedrongen. Let op Michael Winslow (de geluidenimitator uit POLICE ACADEMY 1 & 2) in een klein rolletje als werkloze komiek.

Cheech and Chong's Next Movie

1980 | Komedie

Verenigde Staten 1980. Komedie van Tommy Chong. Met o.a. Cheech Marin, Tommy Chong, Evelyn Guerrero, Betty Kennedy en Sy Kramer.

Na een veelbelovend debuut in UP IN SMOKE, gaat het maffe, verneukeratieve komische duo geheel de verkeerde kant op in deze smakeloze, onsamenhangende film waar slechts een sporadische lach in zit.

Cheech & Chong's Next Movie

1980 |

1980. Tommy Chong. Met o.a. Evelyn Guerrero, Tommy Chong, Cheech Marin, Sy Kramer en Betty Kennedy.

Na een veelbelovend debuut in UP IN SMOKE, gaat het maffe, verneukeratieve komische duo geheel de verkeerde kant op in deze smakeloze, onsamenhangende film waar slechts een sporadische lach in zit.

Toolbox Murders

1978 | Horror

Verenigde Staten 1978. Horror van Dennis Donnelly. Met o.a. Cameron Mitchell, Pamelyn Ferdin, Wesley Eure, Nicholas Beauvy en Aneta Corsaut.

Een film die precies geeft wat de titel belooft: aanschouwelijke slachtpartijen van jonge vrouwen door middel van diverse gereedschappen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Evelyn Guerrero op televisie komt.

Reageer