Rod Dean

Editor

Rod Dean is editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Devil’s Due

2014 | Horror

Verenigde Staten 2014. Horror van Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett. Met o.a. Allison Miller, Zach Gilford en Sam Anderson.

Horrorfilm van Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett over echtpaar dat zich een dag van hun huwelijksreis niet kan herinneren. Waarna de vrouw zwanger blijkt.

All About Steve

2009 | Komedie

Verenigde Staten 2009. Komedie van Phil Traill. Met o.a. Sandra Bullock, Bradley Cooper, Thomas Haden Church en Howard Hesseman.

Mary (Bullock) is bijzonder blij dat haar blind date een zeer aantrekkelijk manspersoon is. De gevoelens van tv-cameraman Steve (Cooper) zijn niet wederzijds: hij is blij als hij weggeroepen wordt voor een spoedklus. Mary reist hem goedgemutst achterna, ervan overtuigd dat ze voor elkaar geschapen zijn. De film kreeg bijzonder slechte kritieken en won ook een aantal Razzies, waaronder een voor Bullock. Die ging ook echt naar de uitreiking, en gaf daar een buitengewoon geestige speech, die je eigenlijk voorafgaand aan de film op YouTube moet bekijken.

American Pie Presents Beta House

2007 | Komedie

Verenigde Staten 2007. Komedie van Andrew Waller. Met o.a. Christopher McDonald, Steve Talley en John White.

De vrienden Erik, Ryan en Cooze gaan studeren. Ze schrijven zich in bij de studentenvereniging Beta House, die onder leiding staat van Dwight Stifler, en na een paar opdrachten worden ze toegelaten. De jongens zijn helemaal klaar om te feesten, maar een rivaliserende vereniging gooit roet in het eten. Deze nerds willen het feestgedrag van Beta House aan banden leggen. Natuurlijk laten de kersverse studenten dit niet zomaar gebeuren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rod Dean op televisie komt.

Reageer