Carmine Capobianco

Regisseur, Acteur, Componist

Carmine Capobianco is regisseur, acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Cemetery High

1989 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1989. Horror van Bechard. Met o.a. Debi Thibeault, Karen Nielsen, Lisa Schmidt, Simone en Ruth Collins.

Een bloederige horror-komedie over vier potige vigilante- dames die net van school zijn en zich met geweld keren tegen 'mannelijke onderdrukkers'. Zij krijgen hulp van de wulpse Collins, die de slachtoffers moet uitlokken. Ouderwets en saai. Reeds in 1987 geschoten, maar op de plank gebleven totdat de film direct op video uitkwam. Ook bekend als ASSAULT OF THE KILLER BIMBOS.

Psychos in Love

1988 | Thriller, Horror, Erotiek

Verenigde Staten 1988. Thriller van Carmine Capobianco. Met o.a. Carmine Capobianco, Debi Thibault, Cecilia Wilde, Frank Stewart en Ruth Collins.

Een parodie op de slasher-films in documentaire stijl, waarin het liefdesverhaal tussen twee massamoordenaars in beeld wordt gebracht. Een frustrerende film, omdat er briljante gags en vertolkingen gebruikt worden in een bloederig, stuurloos verhaal. Bovendien wordt elke gelegenheid aangegrepen om ontklede vrouwen te laten zien. Nadat de film op de thuisvideo in première was gegaan, werd een opnieuw gemonteerde versie van PSYCHOS IN LOVE in de bioscopen vertoond. Deze recensie heeft betrekking op de originele versie.

Galactic Gigolo

1988 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Gorman Bechard. Met o.a. Carmine Capobianco, Debi Thibeault, Ruth Collins, Angela Nicholas en Frank Stewart.

Ergens in de ruimte is een planeet, die niet bewoond wordt door mensachtige aliens, maar door groente-achtige vegetaties. In deze amateuristische SF-komedie neemt een broccoli-plant een menselijke gedaante aan en tijdens zijn twee weken durende vakantie in Connecticut probeert hij zoveel mogelijk vrouwen te versieren. Pijnlijk onkomisch voorbeeld van regionale filmproductie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carmine Capobianco op televisie komt.

Reageer