Demi Lovato

1992 Acteur

Demi Lovato (1992) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Smurfs: The Lost Village

2017 | Animatie, Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2017. Animatie van Kelly Asbury. Met o.a. Demi Lovato, Rainn Wilson, Joe Manganiello, Jack McBrayer en Danny Pudi.

Smurfette vindt een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brainy, Clumsy en Hefty gaat zij op een spannende speurtocht om het geheimzinnige Verloren Dorp te vinden voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt.

Camp Rock 2: The Final Jam

2010 | Komedie, Familiefilm, Muziek

Verenigde Staten 2010. Komedie van Paul Hoen. Met o.a. Demi Lovato, Joe Jonas, Meaghan Martin en Nick Jonas.

Mitchie, Shane, Jason, Nate en hun vrienden gaan terug naar Camp Rock voor een zomer vol muziek en plezier. Eenmaal aangekomen komen ze erachter dat er een nieuw kamp is geopend, genaamd Camp Star. Dit nieuwe kamp ligt ook aan het meer en heeft veel instructeurs en bezoekers van Camp Rock overgenomen, waardoor de toekomst van Camp Rock gevaar loopt. Wanneer de beste zanger van Camp Star hen uitdaagt om te zien welk kamp nou werkelijk de beste muzikale talenten heeft, bereidt iedereen zich voor op de ultieme wedstrijd.

Princess Protection Program

2009 | Komedie, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 2009. Komedie van Allison Liddi. Met o.a. Demi Lovato, Selena Gomez, Robert Adamson en Johnny Ray.

Wanneer een dictator een klein land overneemt, wordt prinses Rosalinda voor haar veiligheid naar Amerika gestuurd. Ze moet zich voordoen als een alledaagse tiener en haar uiterste best doen niet ontmaskerd te worden.

Camp Rock

2008 | Musical, Komedie, Familiefilm, Romantiek

Verenigde Staten 2008. Musical van Matthew Diamond. Met o.a. Demi Lovato, Nick Jonas en Meaghan Martin.

Een tienermeisje wil dolgraag haar zomer doorbrengen op een prestigieus rockkamp. Ze mag mee, maar dan alleen als kok. Als ze op een avond aan het zingen is hoort popidool Shane Gray dit. Al snel probeert hij erachter te komen wie het meisje is achter deze prachtige stem. Voordat ze haar plek in het spotlight kan innemen, moet ze eerst haar angsten overwinnen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Demi Lovato op televisie komt.

Reageer