Walt Disney

Regisseur

Walt Disney is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Mickey's Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse

2001 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2001. Animatie van Walt Disney.

Drie tekenfilms verpakt in één video en als zodanig geschikt voor een tv-uitzending van iets meer dan een uur. De vrolijke vrienden Goofy, Minnie, Daisy, Oom Donald, Kwik, Kwek en Kwak, Kapitein Haak, Japie de Krekel en vele anderen komen op bezoek bij Mickey om kerstmis te vieren. Oom Donald is bedrukt en Mickey draait daarom drie films: MICKEY'S CHRISTMAS CAROL, PLUTO'S CHRISTMAS TREE en MICKEY'S MAGICAL CHRISTMAS. Suikergoed voor de kleintjes om meer in de kerststemming te raken. Liefhebbers van Disneytekenfilms mogen natuurlijk ook kijken, maar onbenulligheid is troef. Het is allemaal natuurlijk best goed gedaan. Met in de originele versie de stemmen van: John Cleese als de verteller, Wayne Allwine als Mickey Mouse, Tony Anselmo als Donald Duck, Huey, Dewey en Louie, Bill Farmer als Goofy, Pluto en Practical Pig, Russi Taylor als Minnie Mouse, Tress MacNeille als Daisy Duck en Chip 'n' Dale, Corey Burton als Ludwig Von Drake, Mad Hatter, Grumpy, Gus en Captain Hook, Eddie Carroll als Jiminy Cricket.

Lifestyles of the Rich and Animated

1991 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1991. Animatie van Walt Disney. Met o.a. Stan Laurel, Oliver Hardy, Groucho Marx en Charles Chaplin.

Onderhoudende compilatiefilm in de vorm van een raamvertelling over de superrijke Duck-familie en vrienden (Mickey, Goofy, Pluto etc.) en hun kleine welvaartsperikelen. Geliefde stukken uit korte en lange animatiefilms. Klassieke sterren, die de Zevende Muze gemaakt hebben zoals Groucho Marx, Stan Laurel, Oliver Hardy en Charlie Chaplin zijn ook van de partij. Scenario van Kenny Wolin.

From Disney With Love

1991 | Familiefilm, Animatie

Verenigde Staten 1991. Familiefilm van Walt Disney.

Een compitalitiefilm rondom het thema liefde en romantiek met fragmenten uit BAMBI, THE SWORD IN THE STONE, SNOW WHITE, SLEEPING BEAUTY en THE LADY AND THE TRAMP, inclusief complete tekenfilmpjes met Mickey Mouse en zijn toenmalige rivaal om de gunst van Minnie Mouse, Mortimer Mouse. De oorspronkelijke versie is met stemmen van Roy Rogers, The Andrew Sisters en Walt Disney hoogst persoonlijk. Leuk voor de kleintjes, Disney-gekken en beslist niet onaangenaam voor allen die niet in de eerste twee categorieën vallen. Voor de kabel-tv gemaakt.

Tribute to Mom

1984 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1984. Animatie van Walt Disney.

Een compilatie van mooie tekenfilmfragmenten rond het thema van de moederliefde uit o.a. BAMBI, DUMBO, PETER PAN, SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS, CINDERELLA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Walt Disney op televisie komt.

Reageer