Deborah-Lee Furness

Acteur

Deborah-Lee Furness is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Homo Faber

1991 | Drama, Romantiek

Duitsland/Frankrijk/Verenigd Koninkrijk/Griekenland 1991. Drama van Volker Schlöndorff. Met o.a. Sam Shepard, Julie Delpy, Barbara Sukowa, Dieter Kirchlechner en Deborah-Lee Furness.

Bedachtzame verfilming van Max Frisch' klassieker 'Homo Faber'. Shepard is uitstekend als de rationele, pragmatische ingenieur Walter Faber, die als vijftigjarige tijdens zijn reizen door Europa wordt geconfronteerd met herinneringen aan zijn verloren liefde Hannah (Sukowa). Hij raakt uit evenwicht wanneer hij de jonge Sabeth (Delpy) ontmoet en met haar naar Griekenland reist. Schlöndorff (Die Blechtrommel, Un amour de Swann) kan niet voorkomen dat de openbaring waar hij naartoe werkt geen grote verrassing is. Maar tegen die tijd heeft de kijker al volop zitten genieten van intrigerende personages.

The Last of the Finest

1990 | Misdaad, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1990. Misdaad van John Mackenzie. Met o.a. Brian Dennehy, Joe Pantoliano, Jeff Fahey, Bill Paxton en Michael C. Gwynne.

Een vierkoppige narcotica-brigade staat op het punt een belangrijke internationale drugsbende met connecties in de wapenhandel met Zuid-Amerikaanse rebellen, op te rollen. Als een van de teamleden vermoord wordt, zijn de anderen ervan overtuigd dat ze een spion in hun midden hebben.

Jenny Kissed Me

1985 | Drama

Australië 1985. Drama van Brian Trenchard-Smith. Met o.a. Tamsin West, Ivar Kants en Deborah-Lee Furness.

Een innige vriendschap ontstaat tussen een vriendelijk meisje en een stervende man, een vriend van haar vader. Een onvolmaakte, sentimentele film, van geen enkel belang.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Deborah-Lee Furness op televisie komt.

Reageer