Jeff Griffith is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sudden Thunder

1990 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Misdaad van David Hunt. Met o.a. Andrea Lamatsch, Edward Burnett, Jeff Griffith, Mike Monty en Ned Hourani.

Lamatsch, met haar Oosteuropese accent, slaat op hilarische wijze de plank mis als de sexy, misdaadbestrijdster, de dochter van een sheriff uit een onbenullig gehucht. Maar dat zorgt in ieder geval nog voor wat onbedoeld gelach in een armzalig verhaal over het gevecht dat zij en een paar partners voeren tegen de plaatselijke drugsdealers. Het scenario is van Steve Rogers; camerawerk van Arnold Alvaro.

Nam Angels

1988 | Oorlogsfilm, Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1988. Oorlogsfilm van Cirio H. Santiago. Met o.a. Brad Johnson, Kevin Duffy, Vernon Wells, Rick Dean en Mark Venturini.

Gedurende de Vietnam-oorlog huurt een Amerikaans commando de leden van een beruchte motorbende van de Hell`s Angels in, om op hun motoren vijandelijk gebied binnen te rijden, tijdens een reddingsoperatie waarbij de slechterik een ex-nazi (!) is. Deze gewelddadige, monotone actiefilm heeft tenminste wel een origineel uitgangspunt, maar liefhebbers van geweld herkennen het een en ander van THE LOSERS uit 1970.

Assault Platoon

1988 | Actiefilm

Filipijnen 1988. Actiefilm van Antonio Reyes. Met o.a. Robert Marius, George Soethe, Jeff Griffith, Victoria Bierschbach en Bernard Higgins.

Het bekende verhaaltje over een viertal krijgsgevangen Amerikaanse piloten, die gered moeten worden uit de klauwen van de Viet-Cong. De CIA stuurt een soort Rambo op ze af: dodelijke Marius. Jerry Tirazona schreef het scenario en Rey De Leon schoot de plaatjes in de Filipijnse hitte.