Franco Andrei

Acteur

Franco Andrei is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sait-on jamais?

1957 | Drama, Thriller, Erotiek

Italië/Frankrijk 1957. Drama van Roger Vadim. Met o.a. Françoise Arnoul, Robert Hossein, Christian Marquand, O.E. Hasse en Franco Fabrizi.

Een Franse journalist wordt in Venetië verliefd op de protégée van een Duitse baron. De wetenschap dat de vrouw van de Duitser een enorme erfenis uit diens criminele verleden zal krijgen brengt een ex-minnaar bij haar terug. Rivaliteit tussen de drie mannen leidt tot confrontaties op leven en dood. De beste film van Vadim door de hechte opbouw van een verder niet zo opmerkelijk scenario en functioneel en sfeervol gebruik van Venetië. Arnoul is de uitdagende, mysterieuze en uiteindelijk tragische pion tussen de diverse mannen. De muziek door het Modern Jazz Quartet werkt effectief op de zenuwen.

Stella di Rio

1955 | Avonturenfilm

Duitsland/Italië 1955. Avonturenfilm van Kurt Neumann. Met o.a. Maria Frau, Franco Andrei en Folco Lulli.

Vincente (Andrei) is een non-conformist en goudzoeker, die een enorme diamant vindt op het land van de machtige en slechte Don Felipe (Lulli). De twee worden met elkaar geconfronteerd vanwege de diamant en ook door hun liefde voor de beeldschone Chiquita (Frau). Deze film, opgenomen in Zuid-Amerika, is zwak geregisseerd en het spel is niet veel beter.

Drei vom Varieté

1954 | Mysterie, Drama

Duitsland 1954. Mysterie van Kurt Neumann. Met o.a. Ingrid Andree, Peter Pasetti, Paul Dahlke, Mady Rahl en Franco Andrei.

De vrouwelijke partner in een trapeze-trio, die moet kiezen tussen echtgenoot en minnaar, schiet haar geliefde neer, omdat zij heeft meegemaakt hoe het gebroken artiestenhuwelijk van haar ouders heeft geleid tot een vreselijk lot. Warrige psychologische misdaadfilm uit de circuswereld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Franco Andrei op televisie komt.

Reageer