Anthony Ponzini

Acteur

Anthony Ponzini is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Desert Hearts

1985 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1985. Drama van Donna Deitch. Met o.a. Helen Shaver, Patricia Charbonneau, Audra Lindley, Andra Akers en Dean Butler.

Een vrouwelijke hoogleraar in de Engelse literatuur die behoorlijk met zichzelf in de knoop zit, gaat rond 1955 naar Reno om haar echtscheiding te regelen na een bittere ervaring van een verstandshuwelijk, dat twaalf jaar geduurd had. Ze maakt kennis met een charmante, jonge vrouw (Charbonneau), die in een casino zowel vrouwen als mannen bekorend tegemoet treedt. Ze raakt in haar ban en het blijkt dat de mooie animatrice eigenlijk alleen maar in haar eigen sekse is ge[KA3]interesseerd, waardoor professor Shavers gedwongen wordt kritisch na te denken over haar eigen seksuele voorkeur. Dit erotisch getinte debuut van schrijfster/regisseuse Deitch (met een eigentijdse verwijzing naar THE WOMAN) heeft goede momenten maar de karakters worden niet uitgewerkt en het verhaal verloopt met horten en stoten. Elvis Presley, Ella Fitzgerald en Gene Vincent zijn in de film te horen.

Gray Lady Down

1978 | Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1978. Avonturenfilm van David Greene. Met o.a. Charlton Heston, David Carradine, Stacy Keach, Ned Beatty en Ronny Cox.

Kapitein Heston maakt zijn laatste reis met atoomonderzeeƫr Neptune, alvorens met pensioen te gaan. Enkele mijlen voor de kust geeft hij bevel op te stijgen, ondanks de dichte mist. Het komt tot een aanvaring en de duikboot zakt tot vierhonderd meter onder de zeespiegel, waar hij aan de rand van een afgrond blijft liggen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anthony Ponzini op televisie komt.

Reageer