Joseph Thelman

Acteur

Joseph Thelman is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La Noche de los brujos

1973 | Horror

Spanje 1973. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Simon Andreu, Kali Hansa, Jack Taylor, Maria Kosti en Lorena Tower.

Een expeditie in donker Afrika stuit op een curieus ritueel, waarbij beruchte tovenaars uit de dood herrijzen om de hoofden van jonge vrouwen af te hakken; Deze laatsten veranderen vervolgens in luipaardvrouwen. Zeer zwak. Ook bekend als THE NIGHT OF THE SORCERERS.

El ataque de los muertos sin Ojos

1973 | Horror

Spanje 1973. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Tony Kendall, Esperanza Roy, Fernando Sancho, Frank Braña en Loretta Tovar.

De leden van een eeuwenoude Tempelieren-orde herrijzen uit de dood om wraak te nemen op de nazaten van degenen die hen tot de brandstapel veroordeelden. Deze bij vlagen sfeervolle, tweede aflevering uit het zombie-vierluik van De Ossorio (verder omvattend LA NOCHE DEL TERROR CIEGO, EL BUQUE MALDITO en LA NOCHE DE LAS GAVIOTAS), lijkt vooral in de tweede helft nogal op NIGHT OF THE LIVING DEAD.

La Noche del terror ciego

1972 | Horror

Portugal/Spanje 1972. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Lone Fleming, Cesar Burner, Helen Harp, Joseph Thelman en Victoria Llimera.

Als temiddernacht de klokken luiden in het Portugese spookstadje Berzano, staan horden gemummificeerde pelgrimridders uit hun graven op om de bevolking in de omliggende dorpen te terroriseren. Deze prozaïsche, amateuristische vampier- variant is te goedkoop om de aandacht lang vast te houden. Ook bekend als TOMBS OF THE BLIND DEAD, NIGHT OF THE BLIND DEAD en TOMBS OF THE BLIND ZOMBIES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joseph Thelman op televisie komt.

Reageer