Rocío Jurado

Acteur

Rocío Jurado is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Querida

1976 | Musical

Spanje 1976. Musical van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Rocío Jurado, Fernando Fernán-Gómez, Ricardo Merino, Teresa Gimpera en Antonio Mayans.

De weg naar de top van een veelbelovende zangeres is te zien in deze alledaagse, achterhaalde film, duidelijk een commerciële concessie van de grote regisseur Fernando Fernán-Gómez.

Una Chica casi decente

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Germán Lorente. Met o.a. Rocío Jurado, Adolfo Celi, Máximo Valverde en Mirta Miller.

Een sluwe oplichter is doodsbenauwd dat zijn dochter haar maagdelijkheid verliest. Beschamende komedie waarin Rocío Jurado en Máximo Valverde zich naast Adolfo Celi ontzettend lopen aan te stellen.

Proceso a una estrella

1966 | Musical, Misdaad

Spanje 1966. Musical van Rafael J. Salvia. Met o.a. Rocío Jurado, José Toledano, Carlos Ballesteros, Elena Espejo en Giancarlo Del Duca.

Pas nadat een zangeres op beschuldiging van moord in hechtenis is genomen, worden de feiten gereconstrueerd. Een klassieke ondermaatse Spaanse folkloristische film, deze keer verpakt als thriller.

En Andalucía nació el amor

1966 | Romantiek

Spanje 1966. Romantiek van Enrique Eguiluz. Met o.a. Dyanik Zurakowska, Juan Luis Galiardo en Rocío Jurado.

Tijdens een reis door Andalusië ontstaat een romance tussen een jonge buitenlandse vrouw en een Spaanse ambtenaar van het Ministerie van Toerisme. Een belachelijk en beschamend commercieel melodrama.

Los Guerrilleros

1963 | Avonturenfilm

Spanje 1963. Avonturenfilm van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Manolo Escobar, Paula Martel, Rocío Jurado, Rafael Durán en José Luis Pellicena.

Een meesterknecht werpt zich op als leider van het verzet tegen de Fransen. Het debuut als acteur van de zanger Manolo Escobar in deze zeer slechte film. Maar gelukkig zingt hij tenminste niet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rocío Jurado op televisie komt.

Reageer