Alma Rubens

Acteur

Alma Rubens is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Show Boat

1929 | Historische film, Drama, Musical

Verenigde Staten 1929. Historische film van Harry Pollard. Met o.a. Laura La Plante, Joseph Schildkraut, Emily Fitzroy, Otis Harlan en Elsie Bartlett.

De oorspronkelijke verfilming, met geluid, van de roman van Edna Ferber, in 1936 en 1951 met meer succes herverfilmd. De film heeft gedeeltelijk geluid; La Plante en Schildkraut spelen de ongelukkige geliefden.

Truthful Tulliver

1917 | Western

Verenigde Staten 1917. Western van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Alma Rubens, Nina Byron, Norbert Myles en Walter Perry.

Hart speelt een journalist en krantenuitgever. Deze ongebruikelijke rol werd door J.G. Hawks voor hem geschreven. In een westernstadje komt Hart al spoedig in botsing met Ross die hij de stad uitjaagt. Die komt 's nachts terug om Hart neer te schieten. Harts westerns waren goed en deze is daarop geen uitzondering.

The Cold Deck

1917 | Western

Verenigde Staten 1917. Western van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Alma Rubens, Mildred Harris, Sylvia Breamer en Charles Rush.

Een gokker, Hart, geeft dat leventje op omwille van zijn zieke zuster die uit het oosten komt. Hij brengt haar hoog in de bergen maar realiseert zich dat een dokter zeker 500 dollar zal vragen om te komen wanneer dat nodig is. Om dat te krijgen overvalt hij een postkoets, en daarbij valt een dode. De vraag is of hij het dodelijke schot heeft gelost. J.G. Hawks schreef het script en Joe August nam de film op. Het was de laatste western die Hart opnam voor producent Thomas Ince en Triangle. Hart voelde zich door Ince verraden: Ince verdiende veel geld aan Hart, maar diens inkomen steeg maar langzaam. Hart sloot een contract met Paramount en werd zijn eigen producent.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alma Rubens op televisie komt.

Reageer