Víctor Israel

Acteur

Víctor Israel is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

El hombre de neón

1989 | Thriller

Spanje 1989. Thriller van Albert Abril. Met o.a. Féodor Atkine, Assumpta Serna, Lluís Homar en Víctor Israel.

Een arbeider die gespecialiseerd is in het monteren van lichtreclames, komt toevallig in aanraking met een stel journalisten die hem een aantal mysterieuze opdrachten geven. Deze opdrachten lopen er altijd op uit dat enkele onbekenden de hoofdrolspeler proberen te vermoorden. Een pretentieuze en geaffecteerde thriller die niettemin enkele kleine pluspunten heeft. Dit is de tweede speelfilm van deze regisseur.

Serpiente de mar

1984 | Horror, Avonturenfilm

Spanje/Verenigde Staten 1984. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Timothy Bottoms, Taryn Power, Ray Milland, Jared Martin en Carole James.

Omdat niemand hen gelooft gaan twee Spaanse vissers, een jonge Amerikaanse miljonaire en een excentrieke Portugese wetenschapper gezamenlijk een monsterachtige zeeslang te lijf. Deze slechte Spaans/Noordamerikaanse low-budget film heeft geen verbeeldingskracht, maar wél belachelijke special effects.

Morbus

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Ignasi P. Ferrer. Met o.a. Joan Borrás, Carla Day, Víctor Israel en Montse Calvo.

Deze produktie is een vermenging van seks en terreur, met zelfs komische elementen, terwijl er aan het einde een nuchtere conclusie getrokken wordt. Werd maar ternauwernood uitgebracht.

Made in China

1982 | Erotiek, Actiefilm

Hongkong SAR van China/Spanje 1982. Erotiek van John Liu. Met o.a. John Liu, Morta Miller, Raquel Evans, José María Blanco en Víctor Israel.

Een Chinese geheim agent komt in Spanje om de dood van zijn broer te wreken. Vormloos en gestoord knoeiwerk.

Asalto al Banco Central

1982 | Misdaad

Spanje 1982. Misdaad van Santiago Lapeira. Met o.a. José Sacristán, Isabel Mestres, Joan Borrás en Víctor Israel.

Deze film is een reconstructie van een bankoverval in Barcelona in 1981, waarbij belangrijke figuren uit het Spaanse openbare leven betrokken bleken te zijn. Verwarrend, onsamenhangend, dubbelzinnig en slecht geregisseerd.

Dinero Maldito

1978 | Actiefilm

Spanje 1978. Actiefilm van José Fernández Pacheco. Met o.a. Robert Widmark, Daniela Giordano, Dan Forest en Víctor Israel.

Twee rivaliserende bendes besluiten een rekening met elkaar te vereffenen. Een pijnlijke tweederangs thriller die uitsluitend op de exploitatie van het geweld gebaseerd is.

Poseída

1977 | Horror, Erotiek

Spanje/Italië 1977. Horror van Giulio Petroni. Met o.a. Marisa Mell, Chris Avram, Lou Castel, Javier Escrivá en Laura Trotter.

In het kader van een satanische samenzwering raakt een vrouw zwanger van de duivel. Een soort kruising tussen ROSEMARY'S BABY en THE EXORCIST, in het teken van de sekscinema. De film onderscheidt zich door de onverwachte amoraliteit, het uitbundig anti-klerikalisme en de totale claustrofobie. De charme van Marisa Mell maakt hoe dan ook veel goed.

Espectro

1977 | Sciencefiction

Spanje 1977. Sciencefiction van Manuel Esteba. Met o.a. Eduardo Fajardo, Daniel Martín en Víctor Israel.

Slechts twee mannen blijken een kernramp te hebben overleefd...Ongetwijfeld een van de slechtste science fiction films die ooit is gemaakt.

Manuela

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Gonzalo García Pelayo. Met o.a. Charo López, Máximo Valverde, Fernando Rey, Carmen Platero en Víctor Israel.

Een mooie Andalusische vrouw wekt de hartstochten van al haar buren op. Een ruraal-erotisch drama met haast antropologische pretenties die een armzalig resultaat opleveren.

El Pobrecito Draculín

1976 |

Spanje 1976. Juan Fortuny. Met o.a. Joe Rigoli, Josele Román, Víctor Israel en Ricardo Palmerola.

Dracuín is een ongelukkige vampier. Het succes van YOUNG FRANKENSTEIN van Mel Brooks werd aangegrepen om deze beschamende parodie op de DRACULA van Bram Stoker te maken.

El Jovencito Drácula

1976 | Horror, Erotiek

Spanje 1976. Horror van Carlos Benpar. Met o.a. Carlos Benpar, Susana Estrada, Verónica Miriel en Víctor Israel.

Graaf Dracula is verbitterd door zijn povere viriliteit... Een parodie op de vampierachtige mythe onder leiding van de regisseur-filmliefhebber Carlos Benpar. Een lowbudget produktie met een interessant uitgangspunt. Tijdens het Festival van Sitges wekte het de sympathie van niemand minder dan de legendarische Terence Fisher.

El Monte de las brujas

1972 | Horror

Spanje 1972. Horror van Raúl Artigot en Raul Artigot. Met o.a. John Gaffari, Patty Shepard, Ana Farra, Mónica Randall en Víctor Israel.

Tijdens een reis door Noord-Spanje raakt een paar betrokken bij duivelse praktijken. Een wat wredere horrorfilm dan gebruikelijk voor een Spaanse film uit die tijd, maar nog steeds onder de maat.

Necrophagus

1971 | Horror

Spanje 1971. Horror van Michael Skaife. Met o.a. Bill Curran, Beatriz Elorrieta, Frank Braña en Víctor Israel.

Een oude wetenschapper is veranderd in een monsterachtig creatuur. Een van de slechtste films uit de Spaanse horrorfilmgeschiedenis. De echte naam van de regisseur is Miguel Madrid.

Espi...ando

1967 |

Spanje 1967. Francisco Ariza. Met o.a. Sancho Gracia, Maya Martín, Enrique Avila en Víctor Israel.

Een geheimagent wordt voor een speciale missie naar het Verre Oosten gestuurd...De klassieke, erbarmelijke pseudo-Bond film uit die tijd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Víctor Israel op televisie komt.

Reageer