Eileen Davidson

Acteur

Eileen Davidson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Eternity

1990 | Fantasy, Drama

Verenigde Staten 1990. Fantasy van Steven Paul. Met o.a. Jon Voight, Eileen Davidson, Armande Assante, Wilford Brimley en Joey Villa.

Een idealistische tv-verslaggever komt in conflict met een gewetenloze mediamagnaat. Het foefje zit hem hierin dat alle personages moderne vertegenwoordigers zijn van de middeleeuwse adel en dat ze hetzelfde drama van liefde en verraad spelen. Deze film, waarvan het scenario medegeschreven werd door Voight, is ondanks al zijn goede bedoelingen moeilijk serieus te nemen.

Broken Badges

1990 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Kim Manners. Met o.a. Miguel Ferrer, Teresa Donahoe, Don Davis, Eileen Davidson en Jay Johnson.

Pilot met geheim-agent Ferrer en charmante expert Donahoe die proberen drie labiele politiemannen voor erger te behoeden als ze een ontsnapte verdachte, die onschuldig is, weer in de kraag willen vatten. Volledig cliché. Scenario van Stephen J. Cannell en Randall Wallace. Camerawerk van Cyrus Block.

Sharing Richard

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Peter Bonerz. Met o.a. Ed Marinaro, Eileen Davidson, Nancy Frangione, Hillary Bailey Smith en Janet Carroll.

Drie ongetrouwde hartsvriendinnen besluiten dat ze de dokter van hun dromen samen willen delen en maken plannen om beurtelings de nacht met hem door te brengen. Een dartele film die menig wenkbrauw heeft doen fronsen, gezien de nieuwe seksuele moraal in het AIDS-tijdperk.

House on Sorority Row

1982 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1982. Thriller van Mark Rosman. Met o.a. Kathryn McNeil en Eileen Davidson.

Stalk-and-slash-film in de trant van FRIDAY THE 13TH en soortgelijke werkjes: een uit de hand gelopen studentengrap vormt het motief voor een bloedige wraak. De muziek van Richard Band is een betere film waardig. Ook bekend als SEVEN SISTERS en HOUSE OF DEVIL.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eileen Davidson op televisie komt.

Reageer