Ralph Ineson

Acteur

Ralph Ineson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Ballad of Buster Scruggs

2018 | Komedie, Drama, Musical, Western

Verenigde Staten 2018. Komedie van Ethan Coen en Joel Coen. Met o.a. Tim Blake Nelson, Liam Neeson, James Franco, Zoe Kazan en David Krumholtz.

Anthologiefilm van de gebroeders Coen zou eerst zesdelige serie op Netflix worden, maar de verschillende verhalen werden bij elkaar gevoegd tot één film. Zoals bij elke anthologiefilm zal iedereen zijn eigen favoriete deel hebben, maar het kiezen is bij Buster Scruggs niet eenvoudig, want het niveau is continu hoog. De Coens hebben zich al eerder op het western-genre geworpen (True Grit, No Country For Old Men) en hollen het genre nu volledig uit. Let op referenties aan onder meer de zingende-cowboy-film, de spaghettiwestern en de klassieke John Ford-western.

The Hurricane Heist

2017 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 2017. Actiefilm van Rob Cohen. Met o.a. Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson en Ben Cross.

Een team van jonge Amerikaanse hackers infiltreert in een zwaarbewaakt gelddepot om een grote som geld te stelen. De uitdaging van de inbraak wordt nog groter door een losbarstende orkaan, die in de ergste categorie blijkt te vallen die de Verenigde Staten ooit heeft gekend.

Magnolia

2006 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2006. Drama van Dave Spikey. Met o.a. Ralph Ineson, Chris Coghill en Chris Bisson.

Schilderskomedie, van Britse makelij en bestemd voor de treurbuis. Ralph Ineson, de aalgladde vertegenwoordiger in de Britse hitserie The office, speelt vaderfiguur Paul, een ex-gevangene die met zijn aftandse Ford Sierra pickup en dito collega's Terry en Dino een schildersbedrijf runt. Terry en Dino hebben problemen met respectievelijk agressie en drugs maar Paul kent ze nog uit de gevangenis en hij voelt zich verantwoordelijk, tot ergernis van zijn vriendin. Een sympathieke film over goedhartige types die dan eens pompen en dan eens verzuipen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ralph Ineson op televisie komt.

Reageer