Alizia Gur

Acteur

Alizia Gur is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Portrait: A Man Whose Name was John

1974 | Drama, Biografie

Verenigde Staten 1974. Drama van Buzz Kulik. Met o.a. Raymond Burr, Eric Braeden, John Colicos, Henry Darrow en Don Galloway.

Een fragment uit het leven van de latere Paus Johannes XXIII. Hier is Aartsbisschop Angelo Roncalli (zoals hij toen nog heette) vicaris van de Latijnse ritus in Constantinopel, waar hij gedurende de oorlogsjaren 600 joodse kinderen uit de handen van de nazi's wist te redden via de Portugese ambassade. Burr is geknipt voor de rol.

Tarzan and the Jungle Boy

1968 | Actiefilm

Verenigde Staten 1968. Actiefilm van Robert Day. Met o.a. Mike Henry, Alizia Gur, Ronald Gans, Rafer Johnson en Ed Johnson.

Een journaliste haalt Tarzan over een speurtocht te ondernemen naar de zoon van een geoloog die in de jungle vermist wordt. Er ontstaat een groot gevaar als ze betrokken raken tussen elkaar belagende wilde stammen. Hoewel Henry het niet zo slecht doet als de aapmens, is het een saaie film. Zie ook: 'Tarzan'- serie.

The Hand of Night

1967 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1967. Horror van Frederic Goode. Met o.a. William Sylvester, Diane Clare, Alizia Gur, Edward Underdown en Terence de Marney.

Mysterieuze tomben in Marokko; Sylvester krijgt te maken met lieve meisjes en vampieren. Ook bekend als BEAST IN MOROCCO.

Kill A Dragon

1967 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1967. Avonturenfilm van Michael D. Moore. Met o.a. Jack Palance, Fernando Lamas, Aldo Ray en Alizia Gur.

Het gecompliceerd, vergezocht verhaal van een feodale baron in modern China en zijn Amerikaanse tegenstander.

Agent for H.A.R.M.

1966 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1966. Sciencefiction van Gerd Oswald. Met o.a. Mark Richman, Wendell Corey, Carl Esmond, Barbara Bouchet en Marin Kosleck.

Een geheim-agent stelt een onderzoek in naar een geleerde op zoek naar antistof om kiemen te bestrijden, die mensen in zwammen kunnen veranderen. Bedoeld als pilot voor een tv-serie, maar uitgebracht in de bioscoop.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alizia Gur op televisie komt.

Reageer