Alan MacMillan

Regisseur

Alan MacMillan is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Taggart: Death without Dishonour

1993 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1993. Misdaad van Alan MacMillan. Met o.a. Mark McManus, James MacPherson, Blythe Duff, Iain Anders en Harriet Buchan.

De getuigen van een moordzaak met als achtergrond een gewelddadige oorlog tussen taxi-ondernemingen worden bedreigd. Taggart (McManus) is verantwoordelijk voor hun veiligheid. Dan volgt er nog een moord, waarop het proces meerdere malen wordt uitgesteld. Taggart heeft een verdachte (McElhinney) op het oog, maar geen harde bewijzen. Aan het eind van de rit moet Taggart drie moorden oplossen, waarvan er minstens twee op dezelfde manier zijn gepleegd. Iemand (Schofield) duikt steeds op onder zeer verdachte omstandigheden, zodat Taggart zich begint af te vragen of deze persoon een verbinding heeft met de twee ondernemers (Pleasgood en McCann) die elkaar bestrijden. Bepaald geen unieke aflevering, niet ongemeen spannend maar wel lekker compact verteld. Het scenario is van Barry Appleton, die inmiddels heel wat episodes op zijn naam heeft staan. Aflevering 26.

Crime Story: The Yugoslav Hitman

1993 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1993. Thriller van Alan MacMillan. Met o.a. Robert Carr, Alexander West en Derek Lord.

Modieuze thriller over een voormalige Joegoslaaf, die een vredig bestaan leidt in Schotland en plotseling zijn leven bedreigd ziet de door Kroatische geheime dienst na het uiteenvallen van zijn vaderland. Scenario van Stuart Hepburn. Tv- voer in het kader de serie Crime Story.

Taggart: Flesh and Blood

1990 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1990. Mysterie van Alan MacMillan. Met o.a. Mark McManus, James Macpherson, Iain Anders, Harriet Buchan en Robert Robertson.

Een vrouw wordt op brute wijze vermoord aangetroffen en een man kaapt een busje dat opeens explosieven blijkt te bevatten. Taggart ontdekt het angstaanjagende verband. Ingewikkeld plot voor de Schotse detective, maar wel één van de beste films van de serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alan MacMillan op televisie komt.

Reageer