Shane Jacobson

Acteur, Scenarist

Shane Jacobson is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Oswald en de pinguïns

2015 | Jeugdfilm

Australië 2015. Jeugdfilm van Stuart McDonald. Met o.a. Shane Jacobson, Alan Tudyk, Sarah Snook en Deborah Mailman.

Interessante kinderfilm waarin de restwaarde van een onhandelbare hond wordt opgekrikt door het beest te laten waken over een kolonie pinguïns. Waargebeurd: onder de rook van Melbourne ligt een slaperig strandstadje met vlak voor de kust een klein eiland met een dwergpinguïnkolonie. Maar in 2005 waren er nog maar tien, omdat vossen tijdens laagwater naar het eiland konden wadlopen. Startsein voor een olijke boer en z'n gezin om hun hond te trainen in het beschermen van pinguïns. Nagenoeg perfecte combo van cartoonesk, aaibaar en educatief vermaak. Met dromerige plaatjes van zee, strand en platteland down under.

Charlie & Boots

2009 | Avonturenfilm, Komedie

Australië 2009. Avonturenfilm van Dean Murphy. Met o.a. Paul Hogan, Shane Jacobson, Morgan Griffin en Lisa N Edwards.

Een vader en een zoon reizen van Victoria naar Cape York om hun grote droom waar te maken: vissen op de noordelijke punt van Australië.

Kenny

2006 | Komedie

Australië 2006. Komedie van Clayton Jacobson. Met o.a. Shane Jacobson, Ronald Jacobson, Eve von Bibra, Chris Davis en Jesse Jacobson.

Kenny heeft geen baan waar kinderen van dromen of waarvan schoonouders onder de indruk zijn. Maar hij is er goed in en heeft het er knap druk mee: mobiele wc's installeren. Deze Australische mockumentary volgt de optimistische goedzak van de firma Splashdown naar festivals, kerk- en sportevenementen en de internationale Pumper & Cleaner conferentie. Regisseur Jacobson, die zijn broer, zoon en vader in de film laat spelen, bewerkte een eerdere korte film tot een innemende, geestige komedie over de dagelijkse belevenissen en droge levensfilosofieën van een plas- en poepexpert.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shane Jacobson op televisie komt.

Reageer