Victoria Kelly

Componist

Victoria Kelly is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Black Sheep

2006 | Horror, Komedie

Nieuw-Zeeland 2006. Horror van Jonathan King. Met o.a. Nathan Meister, Danielle Mason, Tammy Davis en Peter Feeney.

In de feestelijk gore traditie van Peter Jacksons splatterkluchtklassieker Braindead slaat deze fraai gefotografeerde kiwiproductie bepaald geen pleefiguur. De premisse is passend bezopen: op de Nieuw-Zeelandse Oldfield Ranch verandert geklooi met genetica bedaard voortschuifelende schapen in rabiate monsters. Met alle middelen knokt de lokale bevolking terug, wat hilarische taferelen oplevert. Inclusief heerlijk politiek incorrecte karikatuur van zweverig milieuactivisme, scheethumor en uitdieping van de innige relatie tussen schaap en homo sapiens. Onder het middelvingermotto 'Fuck the sheep!' een impertinente partykraker zoals alleen de horrorscene ze kan produceren.

The Locals

2003 | Horror, Thriller

Nieuw-Zeeland 2003. Horror van Greg Page. Met o.a. John Barker, Dwayne Cameron, Kate Elliott en Aidee Walker.

Twee vrienden gaan een weekend weg om te surfen, dronken te worden en meiden te versieren. Ze ontmoeten twee meisjes die hen uitnodigen voor een feest, maar erg feestelijk wordt het niet.

The Ugly

1997 | Thriller, Horror

Nieuw-Zeeland/Verenigde Staten 1997. Thriller van Scott Reynolds. Met o.a. Paolo Rotondo, Rebecca Hobbs, Jennifer Ward-Lealand, Roy Ward en Vanessa Byrne.

Fantasie, droom en werkelijkheid lopen grillig in elkaar over wanneer psychologe (Hobbs) probeert door te dringen in de zieke geest van seriemoordenaar (Rotondo). Reynolds' macabere eersteling is een oefening in kleurenleer waarin blauw, groen, rood en zwart fungeren als verborgen verteller (resp. kilte, veiligheid, gevaar en angst). Verontrustend, gewelddadig en bizar: Reynolds' fascinatie met het werk van landgenoot Peter Jackson (Bad tas). (VM/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Victoria Kelly op televisie komt.

Reageer