Jakub Zdenek

Acteur

Jakub Zdenek is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Fantaghirò 2

1992 | Fantasy, Horror, Avonturenfilm

Italië 1992. Fantasy van Lamberto Bava. Met o.a. Alessandra Martines, Kim Rossi Stuart, Mario Adorf, Brigitte Nielsen en Stefano Davanzati.

De jonge koningin Fantaghir[KA2]o (Martines) is bereid de wapens neer te leggen in ruil voor de liefde en een huwelijk met de jonge koning Romualdo (Stuart). Het nieuws over haar vader, die door de Zwarte Heks (Nielsen) is ontvoerd, zorgt voor uitstel van het huwelijk. Romualdo vertrekt onmiddellijk naar het donkere koninkrijk om Fantaghir[KA2]o`s vader (Adorf) te bevrijden. Zonder dat Romualdo dat weet, begeeft Fantaghirò zich, nadat zij zich in mannenkleren heeft gehuld, met hetzelfde doel op pad. Als de Zwarte Heks Romualdo gevangen heeft genomen, zet zij een val voor het jonge paar. Fantaghirò slaagt erin haar jonge koning te bevrijden. Haar vader wordt ook bevrijdt, met de hulp van twee kinderen die over magische krachten beschikken. Deze film werd in het Tsjechoslowakije van vóór de breuk opgenomen. Goed opgezette productie met fraaie kostuums. De film is redelijk vermakelijk, maar het acteerwerk is niet uitzonderlijk.

Útěk sézarem

1989 | Familiefilm

Servië en Montenegro 1989. Familiefilm van Jiří Hanibal. Met o.a. Matouš Soukenka, Zdeněk Žák, Zuzana Schulzová, Jiří Samek en Adriena Demartini.

Een gevoelige film over een zes-jarig jongetje dat moeite heeft met de ingewikkelde wereld van de volwassenen. Zijn moeder is weg en vader heeft een nieuwe vriendin, die met veel inspanning het vertrouwen van de jongen zal winnen. Dan blijkt dat zijn mama niet dood is, maar in het buitenland woont. Regisseur Hanibal bewijst met deze film andermaal dat hij kinderen begrijpt en pleit voor eerlijkheid tegenover kinderen. Scenario van de regisseur. Camerawerk van Jiri Macak.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jakub Zdenek op televisie komt.

Reageer