Amanda Righetti (1983) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Wandering Eye

2011 | Thriller

Canada 2011. Thriller van François Dompierre. Met o.a. Amanda Righetti, Frank Chiesurin en Krista Bridges.

Maren Abbott voelt zich verwaarloosd door haar echtgenoot, die verslaafd is aan zijn werk. Via Wandering Eye, een netwerk gespecialiseerd in buitenechtelijke relaties, ontmoet ze een leuke man. Wanneer ze haar minnaar bruut vermoord aantreft in hun hotelkamer is overspel wel het minste waarover ze zich zorgen maakt. Er blijkt een seriemoordenaar actief te zijn via het Wandering Eye-netwerk.

Friday the 13th

2009 | Horror

Verenigde Staten 2009. Horror van Marcus Nispel. Met o.a. Jared Padalecki, Derek Mears, Danielle Panabaker, Julianna Guill en Amanda Righetti.

Waarom draagt kapmesseriemoordenaar Jason Voorhees een ijshockeymasker? Kan de man eigenlijk wel overweg met ander wapentuig, zoals pijl en boog, of een eenvoudige ijzeren staaf? En hoe zit het met zijn wraaklustige moeder? Spektakelproducent Michael Bay harkte 19 miljoen dollar bij elkaar voor het twaalfde deel van de iconische Amerikaanse griezelfilmserie, een film waarin bovenstaande vragen in rap tempo en met wegstervend gekrijs worden beantwoord. Feitelijk is de film een samenraapsel van de eerste vier delen van begin jaren tachtig zodat de calculerende makers een nieuwe markt van dito tieners konden aanboren.

Return to House on Haunted Hill

2007 | Horror

Verenigde Staten 2007. Horror van Víctor García. Met o.a. Amanda Righetti, Erik Palladino en Jeffrey Combs.

Een aantal jaar geleden kregen vijf vreemdelingen de opdracht om één nacht door te brengen in een groot en mysterieus huis. Het liep niet goed met ze af. Nu zet een groep mensen hun leven op het spel om in hetzelfde huis op zoek te gaan naar het standbeeld van Baphomet, dat miljoenen dollars waard is. Maar zodra zij de deuren van het huis achter zich dichtslaan, hebben ze spijt van hun besluit.