Franco Trevis

Acteur

Franco Trevis is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Das Pferd seiner Träume

1991 | Familiefilm, Komedie

Italië 1991. Familiefilm van Pino Passalacqua. Met o.a. Charles Aznavour, Lorenzo De Pasqua, Delia Boccardo, Pamela Villoresi en Nicolas Lansky.

De vijftien-jarige De Pasqua wordt opgepakt voor een diefstal. Maatschappelijk werkster Boccardo trekt zich het lot van de jongen aan. Hij steelt echter haar auto, waarmee hij blijft rijden tot het voertuig in een gracht sukkelt; na dit incident komt hij terecht op de paardenboerderij van Aznavour. De twee hebben veel respect voor elkaar. De Pasqua krijgt de zorg over een paard toevertrouwd. Dit teken van vertrouwen en de liefde voor het paard veranderen heel zijn houding ten opzichte van het leven en de mensen. Voorspelbaar drama over een jonge delinquent die op niet direct aannemelijke manier plotsklaps verandert in een brave jongen. Goed spel van Aznavour en De Pasqua. Dordano Sacchetti, Giovanna Romoli en Stefano Sudrie schreven het scenario, dat voorzien werd van prachtige beelden door Emilio Loffredo.

Antelope cobbler

1991 | Drama

Italië 1991. Drama van Antonio Falduto. Met o.a. Franco Trevis, Elisabetta Cavallotti, Mita Medici en Franco Interlenghi.

Film die serieus bedoeld is en waarin menselijke emoties en uitgediepte karakters aan de orde komen. Een en ander speelt zich af in een gigantisch warenhuis, waar een meisje een bol kussentje steelt en op heterdaad wordt betrapt. Het komt tot een confrontatie tussen het meisje en de directeur van de zaak, waardoor hun motivaties en verwachtingen duidelijk worden. Het eindresultaat is niet geheel bevredigend maar evenmin teleurstellend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Franco Trevis op televisie komt.

Reageer