Carlo Liconti

Regisseur, Producer

Carlo Liconti is regisseur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Big Spender

2003 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 2003. Drama van Paul Schneider. Met o.a. Casper Van Dien, Tara Spencer-Nairn, Corinne Conley, Chris Benson en David Black.

Eddie Burton (Van Dien) heeft gezeten. Zijn vooruitzichten zijn hopeloos. Een nieuw leven voor hem en zijn zoon Will (Knight) schijnt er niet in te zitten. Dan komt de grote kans om uitgerangeerde renpaarden te gaan te verzorgen en van een wel verdiende oude dag te laten genieten. Ondanks alle tegenslagen zit er ook nog een romance in. Het sentimentele en prekerige standaardscenario van Jayne Martin zegt dat eerlijk het langst duurt en dat ieder mens zijn eigen lot in handen heeft. Au fond heeft ze gelijk, maar was het allemaal maar zo gemakkelijk als zij het voorstelt. Van Dien op de zachte eitjes toer is niet eens slecht en je krijgt de indruk dat hij met paarden kan omgaan. Greene als Cotter is heel geloofwaardig. Het camerawerk is van Bill Wong.

Say Nothing

2001 | Drama, Thriller

Verenigde Staten/Canada 2001. Drama van Allan Moyle. Met o.a. Nastassja Kinski, Hart Bochner, William Baldwin en Jordy Benattar.

Alleen op vakantie stort de getrouwde Grace zich in een erotisch avontuurtje met de rijke zakenman Julian. Maar het aanvankelijk onschuldige slippertje ontaardt in een nachtmerrie voor het gezin. Julian ontpopt zich als een gevaarlijke psychopaat, die verliefd geworden is op Grace en haar koste wat kost voor zich wil winnen.

La famiglia Buonanotte

1990 | Drama

Verenigde Staten/Italië 1990. Drama van Carlo Liconti. Met o.a. Giancarlo Giannini en Lina Sastri.

Een volwassen man kijkt terug naar de jaren 1950, toen hij met zijn moeder en de rest van het gezin emigreerde naar Canada. Hij begrijpt eindelijk de moeilijke situatie waarin zijn moeder, destijds weduwe, verkeerde. Zij trouwde de man, die ze later leerde liefhebben. Goed gespeeld, sentimenteel, maar met een ironische ondertoon.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlo Liconti op televisie komt.

Reageer