Finlay Welsh

Acteur

Finlay Welsh is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Truth Or Dare

1996 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1996. Thriller van John Madden. Met o.a. Helen Baxendale, John Hannah, Susan Lynch, Ben Daniels en Oliver Ford Davies.

Na een pijnlijke scheiding en door de stress van haar werk, zoekt advocate Lorna Johnston naar meer avontuur in haar leven. Als ze drie voormalig studiegenoten op bezoek krijgt, begint het avontuur. De drie blijken er namelijk vreemde praktijken op na te houden en slepen Lorna daardoor mee in een gevaarlijke onderneming. (IdH/VPRO Gids)

Taggart: Instrument of Justice

1993 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1993. Misdaad van Richard Holthouse. Met o.a. Mark McManus, James MacPherson, Blythe Duff, Iain Anders en Harriet Buchan.

Geen wonder dat de gelaatsuitdrukking van de no-nonsense detective Taggart (McManus) droefgeestiger is dan ooit: [KA1]e[KA1]en van zijn informanten wordt vermist, terwijl een fiscalist en een assistent worden vermoord. Bovendien wordt Taggart aan de tand gevoeld door interne zaken omdat er een klacht is ingediend en wordt hij het slachtoffer van een roofoverval. Het ergste is echter dat zijn nieuwe baas een vrouw blijkt te zijn, DCS Ellen Gordon (Horne) die er uiteraard een andere mening op nahoudt dan haar ondergeschikte. Het scenario is van Russell Lewis. Aflevering 27.

Govan Ghost Story

1989 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1989. Drama van David Hayman. Met o.a. Tom Watson, Fletcher Mathers, Julia Wallace, Denise McDonald en Jim Twaddale.

Een werkloze Schotse scheepsarbeider wordt achtervolgd door herinneringen aan zijn radicale verleden en door een mysterieus klein meisje dat speelt rond de flat waar hij woont. Een aangrijpend klaaglied over de Schotse industrie die ten onder ging.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Finlay Welsh op televisie komt.

Reageer