Sarah Wayne Callies

1977 Acteur

Sarah Wayne Callies (1977) is acteur.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

Into the Storm

2014 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 2014. Actiefilm van Steven Quale. Met o.a. Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Arlen Escarpeta en Max Deacon.

Tornado’s: de meeste mensen vluchten er voor weg, anderen gaan erop af. In deze actiefilm volgen we zogeheten storm chasers, die met spectaculaire beelden van hevige stormen willen thuiskomen. Into the Storm is te rommelig om serieus te worden vergeleken met tornadoklassieker Twister. Daarvoor blijven personages als weervrouw Allison (Callies) en schoolhoofd Gary (Armitage), die elk hun eigen gezin moeten zien te redden, teveel aan de oppervlakte. Terwijl regisseur Quale laveert tussen luchtigheid en ernst heeft de film evengoed visueel mooie momenten te bieden: wegwaaiende Boeings vergeet je niet snel.

The Walking Dead

2010 | Drama, Horror, Televisieserie

Verenigde Staten 2010. Drama van Frank Darabont. Met o.a. Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus en Melissa McBride.

Een groepje overlevenden van de zombie-apocalyps moet zich zien te redden tussen de vleeseters. Daarbij blijken de mensen niet zelden gevaarlijker dan de monsters. Het gegeven van deze griezelsoap is niet bijster origineel, maar effectief uitgewerkt, met een afgewogen mix van horror, actie en menselijk drama. Oorspronkelijke showrunner Frank Darabont (The Shawshank Redemption) werd halverwege seizoen 2 vervangen door Glen Mazzara. Gebaseerd op de gelijknamige strip van Robert Kirkman, die meewerkt als coscenarist.

Whisper

2007 | Thriller

Verenigde Staten/Canada 2007. Thriller van Stewart Hendler. Met o.a. Josh Holloway, Blake Woodruff, Joel Edgerton en Sarah Wayne Callies.

Ex-gedetineerde Max Harper kidnapt samen met twee anderen de achtjarige David. Deze blijkt er echter een eigen agenda op na te houden, alsmede een mysterieuze gave te bezitten om de gedachten van anderen te beïnvloeden.

op televisie
1 uitzending

Into the Storm (2014) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
maandag 19 november
Veronica
22:50 - 00:35

Reageer